honk Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Salut, am si eu o situatie. Am un cont de Yahoo vechi, stiu mailul, stiu parola. Problema e ca a fost acum cativa ani hackul ala masiv pe Yahoo, iar acum imi cere codul de securitate de 4 litere care este trimis pe o adresa de Gmail care... nu mai exista, fiindca am sters-o ( eram copil mic si prost ). Avand in vedere ca imi stiu contul si parola, este vreo metoda de a recupera mailul? Prin suport Yahoo m am lasat pagubas, ca nu te ajuta in niciun fel. Daca da, e cineva dispus sa ma ajute, chiar si contracost ( desi probabil nu pot mai mult de 100-200 lei ). Mersi frumos Quote
Nytro Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Salut, nu stiu ce ai putea face in afara de folosirea acelui support de 2 lei. Mai incearca. Incearca sa le explici ca la prosti. Banuiesc ca nu poti inregistra acel Gmail din nou nu? Quote
honk Posted December 14, 2020 Author Report Posted December 14, 2020 Pe Gmail odata ce ai sters un cont, nu l poti recicla. Si cu Yahoo, nici macar nu au agenti cu care sa poti vorbi. De asta am zis sa apelez aici. Poate stie cineva cum se poate trece de chestia asta. Quote
Moderators Dragos Posted December 14, 2020 Moderators Report Posted December 14, 2020 Yahoo! nu prea a oferit niciodata suport gratis, exceptie fiind doar pentru power useri in momentul in care s-a lansat Y!M 9. Cam singura varianta sa vorbesti cu cineva de la ei e sa iei abonamentul tech support de aici https://www.yahoo.com/subscriptions/products/yahoo-plus-support-help. 2 Quote
Kev Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Incearca sa le oferi cat mai multe detalii: contactele din messenger, emai-urile primite/trimise pana in data cand ai uitat parola, ultimul log-in (zona/tara), anul cand ai creat contul, etc... Quote
honk Posted December 20, 2020 Author Report Posted December 20, 2020 On 12/14/2020 at 9:27 PM, Dragos said: Yahoo! nu prea a oferit niciodata suport gratis, exceptie fiind doar pentru power useri in momentul in care s-a lansat Y!M 9. Cam singura varianta sa vorbesti cu cineva de la ei e sa iei abonamentul tech support de aici https://www.yahoo.com/subscriptions/products/yahoo-plus-support-help. Nu e disponibil in Romania... sa inteleg ca varianta de a fi ajutat de cineva de pe forum nu e posibila? Ai crede ca la cat de des au fost hackuiti astia de la Yahoo sa faci asta ar fi floare la ureche. Quote