dimss Posted December 6, 2021 Report Posted December 6, 2021 Salut! Pentru cine este interesat Oracle Cloud ofera gratuit o instanta de VPS cu 4 vCPU, 24 GB RAM. Downside, trebuie sa faceti o autentificare cu cardul, adica vi se retrage o suma de 4 lei care apoi se va inapoia. Un tutorial pentru incepatori AICI 1 Quote
Nytro Posted December 6, 2021 Report Posted December 6, 2021 Parca si Azure oferea gratis ceva pana la 300 USD, nu stiu daca si GCP. Recomand doar grija cu ce faceti pe acolo sa nu va treziti ca dispar bani frumosi de pe card ulterior. 1 Quote
alezu2000 Posted December 6, 2021 Report Posted December 6, 2021 1 minute ago, Nytro said: Parca si Azure oferea gratis ceva pana la 300 USD, nu stiu daca si GCP. Recomand doar grija cu ce faceti pe acolo sa nu va treziti ca dispar bani frumosi de pe card ulterior. "doamne ajuta" sa aiba ce sa dispara :))) ON: exista restrictii pentru cele free sau au anumite limitari in comparatie cu cele cumparate? Quote
Nytro Posted December 6, 2021 Report Posted December 6, 2021 Nu am incercat, e posibil sa fie unele (e.g. ca sa nu permita mining-ul) si oricum sa se incadreze intr-un buget de "trial". Quote
Silviu Posted December 7, 2021 Report Posted December 7, 2021 Îs panarame alea de la Oracle, eu țin de vreo juma de an un server DNS pe unul și cam atât. Oricum cer verificare cu card de debit, nu merg d-alea virtuale gen Revolut, e foarte slabă interfața de administrare, dar merge pentru chestii mici. Quote