Che Posted August 24, 2022 Report Posted August 24, 2022 Cand dai la postari noi si in josul paginii pe "Load more" te trimite in susul paginii inapoi in loc sa incarce mai multe postari noi. Nu merge deloc. Si nici atunci cand dai click pe quote la postarea cuiva ca sa-l citezi nu merge, pur si simplu nu se intampla nimic. Cred ca este vorba de JavaScript care nu functioneaza cum trebuie. Nu am nici o extensie in browser de genul NoScript. Folosesc Chrome si problema este de acum o saptamana sau doua dar am crezut initial ca poate se lucreaza la site si de asta. 1 Quote
gigiRoman Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Corect, si la reactions merge sa dai doar "love". Cred ca tema are variola maimutei. Sa fie clar, este vorba de site-ul RST. Quote
Che Posted September 9, 2022 Author Report Posted September 9, 2022 @Nytro tot persista problema. La tine nu este tot asa? Quote
Massaro Posted September 9, 2022 Report Posted September 9, 2022 @Nytro daca tot e deschis topicul: e normal sa isi dea refresh pagina dupa ce dau un like la o postare? gen daca dau like la primul post si is multe posturi pe pagina si eu dau scroll rpd in jos dupa like, isi da refresh la postul la care am dat like Quote
Nytro Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Facui update si la IPBoard si la tema dar se pare ca problemele persista, nu am idee de ce si nici nu am timp sa investighez 1 Quote
Pacalici Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 Pare sa vina de undeva de la codu asta ;;(function($, _, undefined) { "use strict"; ips.controller.register('core.front.core.quickSearch', { initialize: function() { this.on('mouseup', '.cSearchFilter__menu', this.updateAndClose); this.on('change', 'input[name="type"]', this.updateFilter); this.on('focus', '.cSearchSubmit', this.a11yFocusSubmit); this.on('keypress', '.cSearchFilter__text', this.a11yOpenDetails); this.setup(); }, setup: function() { document.querySelector('.cSearchFilter__text').innerText = document.querySelector('.cSearchFilter__menu input:checked + .cSearchFilter__menuText').innerHTML; }, updateFilter: function(e) { document.querySelector('.cSearchFilter__text').innerText = e.target.nextElementSibling.innerHTML; }, updateAndClose: function(e) { setTimeout(()=>{ document.querySelector('.cSearchFilter').open = false; document.querySelector('#elSearchField').focus(); } , "500"); }, a11yOpenDetails: function(e) { if (e.key === "Enter") { e.preventDefault(); document.querySelector('.cSearchFilter').open = true; document.querySelector('.cSearchFilter__menu input:checked').focus(); } }, a11yFocusSubmit: function(e) { document.querySelector('.cSearchFilter').open = false; } }); }(jQuery, _)); Daca s-a facut vreo modificare la search sau vreun update, aparent selectorii aia nu exista. Fix la functia de setup da si eroarea. Poate ajuta... Quote