avioncureactor Posted October 5, 2022 Report Posted October 5, 2022 Salut tuturor, am o nelamurire in legatura cu aplicatia Youtube, ieri ma uitam si eu la niste video-uri pe youtube si eram conectat cu VPN pe Olanda , La logo-ul de youtube in loc sa fie NL cum se vede in fotografie , plus de asta la recomandate imi apar video-uri care nu au nimic de aface cu search-urile mele stie cineva ce poate fi ? Folosesc Ubuntu Aici puteti vedea despre ce vorbesc : https://ibb.co/ZcKmJcN Quote
Active Members SynTAX Posted October 5, 2022 Active Members Report Posted October 5, 2022 Aveti unii dintre voi un stil de a va exprima de mor. Erai conectat cu contul tau de gmail? Sau nu erai? Quote
avioncureactor Posted October 5, 2022 Author Report Posted October 5, 2022 (edited) Nu , nu eram conectat cu contul de gmail are ceva de-a face ? Ieri mam conectat si in loc sa imi puna NL aveam youtube GB Edited October 5, 2022 by avioncureactor Quote
Active Members SynTAX Posted October 5, 2022 Active Members Report Posted October 5, 2022 Pai daca nu erai conectat, cum crezi tu ca iti poate oferi Youtube/Google recomandari targetate? Recomandarile targetate sunt pentru cei care au conturi, pentru ca sunt bazare pe history. Plus, tu ai un VPN. VPN care mai mult ca sigur nu ti l-ai facut tu cu OpenVPN, ci o mizerie cumparata de pe internet. Acel IP a fost la mai multe persoane, nu doar la tine. De curiozitate, de ce folosesti VPN? Quote
GabrielRo Posted October 5, 2022 Report Posted October 5, 2022 (edited) Dacă folosești IP ( vpn) de Olanda, cum ai vrea sa.ti scrie YouTube Ro. Edited October 5, 2022 by GabrielRo Quote
avioncureactor Posted October 5, 2022 Author Report Posted October 5, 2022 Da am inteles , treaba cea mai dubioasa e ca astazi am folosit youtube cu acelas ip si imi apare NL ieri imi aparea GB , chiar m-am uitat si pe what's my ip address si era un ip de Amsterdam Quote
Active Members SynTAX Posted October 5, 2022 Active Members Report Posted October 5, 2022 Ce vpn folosesti? Quote
aelius Posted October 5, 2022 Report Posted October 5, 2022 :))))))))))))))) Tu ai stricat google! Roman, windows in spaniola (ia uite, BUSCAR cica), ip de NL si te arata prin UK Pe unele servere nu sunt actualizate librariile GeoIP. Adresele IP se pot seta pe ce tara vor furnizorii. (ownerul lor) 3 1 Quote
Massaro Posted October 5, 2022 Report Posted October 5, 2022 Hai, ma, ce problema ai :))))) Bucura-te ca nu-ti arata Romania, sa stie aia ca esti cigany :)))))) Nu erai conectat si de aia nu aveai reclamele la care sperai Quote
Kev Posted October 6, 2022 Report Posted October 6, 2022 (edited) Sterge cache si cookies Edited October 6, 2022 by Kev Quote