HackerFromTheFuture Posted March 25, 2023 Report Posted March 25, 2023 (edited) Modem USB platit cash. Cartela Prepay cumparata cash. Burner laptop. Tails pe CD Stick USB pentru date, criptat cu parola strong. SSH-uri din tari diferite cumparate cu XMR XMR cumparat cash. Edited March 25, 2023 by HackerFromTheFuture Quote
Zatarra Posted March 26, 2023 Report Posted March 26, 2023 On 3/25/2023 at 2:02 AM, HackerFromTheFuture said: Stick USB pentru date, criptat cu parola strong. Nu inteleg partea asta. Quote
menekees Posted March 26, 2023 Report Posted March 26, 2023 On 3/25/2023 at 1:02 AM, HackerFromTheFuture said: Tails pe CD Tails este cam nasol. TOR peste tot nu e chiar safe, si viteza va fi foarte mica. Cred ca mai bine folosesti un VPN. Cumparat sau facut de tine. Quote
HackerFromTheFuture Posted March 27, 2023 Author Report Posted March 27, 2023 19 hours ago, Zatarra said: Nu inteleg partea asta. Tails nu salveaza datele. Poate ai nevoie sa salvezi diverse date. Pentru asta e recomandat un SD Card / Stick USB si sa il criptezi. Tor e bun. Mai bine mai incet si mai sigur. Quote
HackerFromTheFuture Posted March 27, 2023 Author Report Posted March 27, 2023 (edited) 20 hours ago, menekees said: TOR peste tot nu e chiar safe, si viteza va fi foarte mica. Cred ca mai bine folosesti un VPN. As vrea sa comentez faptul ca din toate rechizitoriile citite din State si cele din Ro, nu a fost nimenit deanonimizat folosind Tor. Cel putin asa reiese din documentele oficiale. Este posibil ca NSA-ul sa aibe tehnologia necesara sa deanonimizeze utilizatorii high-value. Insa acele dovezi prin care deanonimizeaza utilizatorii sa fie folosite ca si intelligence, nu ca si dovada prin documente/procese. Deasemenea mai mult decat sigur ca Tor hidden services poate fi deanonimizat intr-o perioada de timp gen X saptamani/luni. Dar la fel, nu au fost folosite ca dovezi in rechizitorii Paul, Edited March 27, 2023 by HackerFromTheFuture Quote
Nytro Posted March 27, 2023 Report Posted March 27, 2023 Cea mai simpla solutie: nu faci mizerii si nu e nevoie sa te anonimizezi. 1 2 Quote
HackerFromTheFuture Posted April 5, 2023 Author Report Posted April 5, 2023 (edited) Nu pot sa existe administratori in 17 tari. Se vede foarte clar ca descinderile au fost ori la clienti ori la vanzatori. Deasemenea adresa Tor e functionala. Asta inseamna ca serverul e up si doar domeniul a fost confiscat. LE Cred ca au setup foarte bun. Utilizatorii nu. Personal as suspecta urmatorul scenariu: Au identificat serverul (si greu sincer ca era pe clearnet). S-au dus cu mandat. Au facut MITM o luna, doua. Au identificat 100 de clienti. Si boom au schimbat ns-urile. Mare stire. Edited April 5, 2023 by HackerFromTheFuture Quote
anamoraru Posted April 8, 2023 Report Posted April 8, 2023 Dutch police have launched a portal on their website, where the public can check whether their data has been compromised. https://www.politie.nl/en/information/checkyourhack.html#check Quote
xxssxk2fg Posted July 13, 2023 Report Posted July 13, 2023 On 3/27/2023 at 6:20 AM, HackerFromTheFuture said: Tails nu salveaza datele. Poate ai nevoie sa salvezi diverse date. Pentru asta e recomandat un SD Card / Stick USB si sa il criptezi. Tor e bun. Mai bine mai incet si mai sigur. Tor e praf,poate la siguranta e top dar orice accesezi pe net va trebui sa completezi tot felul de texte,imagini etc,stai 20 de minute pana intri pe un site Quote