bio.sh Posted October 13 Report Posted October 13 https://breachforums.st/Thread-SELLING-Moldova-MD-Moldavia-Border-Police-20-million-2024 User PieWithNothing claims to have breached 20 million records from Moldavian Border Police. Selling for the price of 1900$(still cheaper then an penetration-test) Full database contains 103 fields: id, created_at, post_id, direction, persons, vehicle_country_id, vehicle_mark, vehicle_model, vehicle_vin_code, vehicle_plate_number, category, driver_full_name, person_idnp, transportator_full_name, transportator_personal_code, days_in_rm, days_in_rm_from_last_entry, crossing_time, old_inf, driver_image_id, is_copy, is_anta_confirmed, is_general_data_confirmed, has_scale, ruta_pfa_id, copy_letter_id, has_scan, load_country_id, old_vch_tpe_x, is_overstaying, old_instance_id, legal_code, stopped_at, ruta_pfa_creation_date, post_pfa_cod, has_md_ua, is_ansa_confirmed, inspector_id, control_date, mdua_verification_result, transshipment_id, mdua_declaration_comment, old_etr_dte, old_vch_tpe_spc, is_md_ua_confirmed, stopped_reason, is_seed_sent, sesiz_id, is_push_border_crossing, old_tpe_exe_dsc, act_control_id, has_ansa, status, old_tpe_exe, has_warehouse, is_scale_confirmed, rsf_id, is_accepted_by_sgr, old_tpe_ret, has_goods, legal_name, is_scan_confirmed, accepted_date_sgr, updated_at, old_eco_sum, old_sys_ope, total_amount, is_duplicated, swim_lane_original_color, old_lst_of_sys_ope, unload_country_id, declaration_number_mdua, return_reason, copy_foreign_post, old_procure_dte, is_scan_confirmed_by_operator, has_anta, return_id, transport_border_mode, transport_border_type, @version, is_copied_in_old_app, lane_index, old_procure_nbr, created_by, @timestamp, continued_at, is_paid, customs_regime_id, irregularities, is_from_pf, is_seed_received, withholding_reason, plate_number_confirmed, updated_by, status_date, transaction_id_idx2, old_eco_cat, message_id, old_etr_cuo_cod, old_tpe_doc, is_warehouse_confirmed, old_eco_trm 2 Quote
anamoraru Posted October 18 Report Posted October 18 si uite ca nu vorbeste nimeni despre asta sau poate ca inca nu stie nimeni? Quote
Active Members vatman32 Posted October 21 Active Members Report Posted October 21 (edited) De cand cu GPT-ul asta, putea genera pur si simplu campurile alea, imi miroase a scam. Hai sa o luam logic.. 1.) Cifra rotunda, 20 million hata.. 2.) In afara ca a aruncat niste campuri in bot pentru extaz, nu vad un sample postat. 3.) E vorba de big data, ce a facut, vreun blind SQLi ? Edited October 21 by vatman32 Quote
UnixDevel Posted October 22 Report Posted October 22 e pe bune treaba , am vazut sample pe telegram . Quote
Active Members vatman32 Posted October 22 Active Members Report Posted October 22 59 minutes ago, UnixDevel said: e pe bune treaba , am vazut sample pe telegram . Pff.. Sa dea dracu.. avem atat de multi oameni pregatiti pentru securitate si ... asa ceva e de rasul curcilor. Quote
Active Members vatman32 Posted October 22 Active Members Report Posted October 22 Imi cer scuze pentru dublu-post dar e frustrant pentru mine cel putin. De ar da astea o lege la liber (cred ca) merlim juma' de Rusie vizavi de "spart cacaturi", nu le-ar mai trebui distractie pe sisteme romanesti. Insa momentan.. nu merita un dosar penal pentru un 'warfare' de genul asta. Quote
aelius Posted October 22 Report Posted October 22 On 10/22/2024 at 8:17 AM, vatman32 said: Imi cer scuze pentru dublu-post dar e frustrant pentru mine cel putin. De ar da astea o lege la liber (cred ca) merlim juma' de Rusie vizavi de "spart cacaturi", nu le-ar mai trebui distractie pe sisteme romanesti. Insa momentan.. nu merita un dosar penal pentru un 'warfare' de genul asta. La ce blenoragie s-a așternut peste europa, mai bine ne rezervam un loc de trai prin Rusia :)))) 2 Quote