Guest Nemessis Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 FBI-Center vs. Mind Power: VorbeCat de retardat sa fie un om ca sa copieze absolut orice prinde in cale si sa aiba pretentia de a deveni respectat? Pentru oameni ca astia am o singura chestie sa le transmit: sunteti atat de retardati incat si pulile de la care au supt mamele voastre ca sa va intretina au mai multa minte. Site de copii ratati, cu nume de domeniu ratat, cu un hosting ratat de saracii muritoare de foame. Si sa nu uitam de adminii ratati pe care ejaculam cu presiune (nu ca ar fii prima oara).HellGate, copilule, cum sa vorbesc cu unul ca tine care nu stie sa articuleze doua vorbe fara a da copy/paste? Nici macar pula la pisat nu ti-as da-o sa mi-o tii, atat de mult contezi pentru mine. Ratatule. Quote
Kestor Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 EDITED (asa sa nu mai comenteze toti frustratii) Quote
N-W-A Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 el nu e roman,e un copilas futut in cur de parinti....e o diferenta Quote
xZu Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Mi se pare normal. Asa-i romanu, daca nu e in stare sa faca ceva, fura.M-ati dispera cu tampenii de genu asta,roman esti si tu,roman sunt si eu,roman e si mata(ce frumos suna)..ce legatura are asta cu un simplu baiat care a invatat sa foloseasca copy-paste ?Da,poate traim intr-o tara de cacat dar nu inseamna ca trebuie sa spunem ca roman = prost,tampit,ratat etc. Quote
HellGate Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Am un forum plin de ratati si sper sa castig bani din el ca sa imi cumpar o pereche de ciorapi negauriti. Quote
CODEX Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 mah nush da tu de cand esti pe forum nush ce treburi ai pe aici numa dai vina pe altii.. adica forum l-o facut alti blogu alti ce domane feri nu sti sa recunosti sau cum de cazi mereu la mijloc.. ?ce sa zic mai mult de cat : penibil Quote
Kestor Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 M-ati dispera cu tampenii de genu asta,roman esti si tu,roman sunt si eu,roman e si mata(ce frumos suna)..ce legatura are asta cu un simplu baiat care a invatat sa foloseasca copy-paste ?Da,poate traim intr-o tara de cacat dar nu inseamna ca trebuie sa spunem ca roman = prost,tampit,ratat etc.N-am zis ca roman = prost, tampit, ratat. Am zis ca roman = hot. Invata sa citesti si sa interpretezi o "figura de stil"Apropo, "mata" se scrie "ma-ta", in caz ca nu stiai.Ah, si daca nu te-ai prins pana acum, am folosit termenul "roman" asa cum se foloseste deobieci termenul pentru a generaliza ceva. Asta nu inseamna ca toti romanii sunt hoti cum nu inseamna ca toti tiganii sunt imputiti, toate blondele sunt proaste, toti scotienii sunt zgarciti, toti americanii bogati si toti ardelenii inceti la minte. Quote
paxnWo Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 din ce in ce mai multi useri de pe forum nu stiu sa vorbeasca bine romaneste . ar trebui sa fie pus un moderator special sa dea warnuri pentru asta . sa vezi cum scad din useri . cat despre Hellgate , e un ratat . si-a luat ban si pe hackpedia . nu trebuie sa va coborati la nivelul lui , ignorati-l . e doar pierdere de timp daca o iei in serios , ceea ce nu cred . Quote
xZu Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Te rog sa nu incerci sa-mi sfaturi de limba romana ca nu imi permit sa le i-au in calcul...nu stau sa corectez greselile,pe un forum,irc...internet scriu cum vreau(bine asta tine de admini...daca imi permit) si de persoana cu care discutAh, si daca nu te-ai prins pana acum, am folosit termenul "roman" asa cum se foloseste deobieci termenul pentru a generaliza ceva. Asta nu inseamna ca toti romanii sunt hoti cum nu inseamna ca toti tiganii sunt imputiti, toate blondele sunt proaste, toti scotienii sunt zgarciti, toti americanii bogati si toti ardelenii inceti la minte.Ceea ce am incercat sa subliniez e ca ma zgarie pe creier cand citesc/aud ceva de genu "Asa-i romanu"edit"Nu mai pierd timpul cu cearta asta inutila."Esti de pe alta planeta... Quote
Kestor Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Te rog sa nu incerci sa-mi sfaturi de limba romana ca nu imi permit sa le i-au in calcul...nu stau sa corectez greselile,pe un forum,irc...internet scriu cum vreau(bine asta tine de admini...daca imi permit) si de persoana cu care discutCeea ce am incercat sa subliniez e ca ma zgarie pe creier cand citesc/aud ceva de genu "Asa-i romanu"Si pe mine ma zgarie pe creier cand vad cum scrii, deci suntem chit.De acum, te rog sa te abtii in a mai comenta la postarile mele. Daca o sa fie ceva in neregula, sunt atatia admini pe aici care sa-mi "atraga atentia", fie printr-un un warn sau un ban permanentNu mai pierd timpul cu cearta asta inutila. /disconnect Quote