UnixDevel Posted July 19 Report Posted July 19 (edited) Care esti boss , iesi la inaintare . Nu ar strica, daca ai voie,sa faci share la informatii de interes, modele 3d, tipuri de antene, carti etc) Edited July 19 by UnixDevel Quote
aelius Posted July 19 Report Posted July 19 Bro, nu mai puneti materiale cu flegmele pamantului si prostituate. Baga-ne-am pula in ea de ucraina, ultima groapa de sobolani a planetei. Au secat toata Europa pentru o tara facuta din bucati de la altii, inclusiv de la noi. Quote
Getotac Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago On 7/19/2025 at 3:39 PM, UnixDevel said: Care esti boss , iesi la inaintare . Nu ar strica, daca ai voie,sa faci share la informatii de interes, modele 3d, tipuri de antene, carti etc) Ce te intereseaza? Quote
Getotac Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago On 7/19/2025 at 5:17 PM, aelius said: Bro, nu mai puneti materiale cu flegmele pamantului si prostituate. Baga-ne-am pula in ea de ucraina, ultima groapa de sobolani a planetei. Au secat toata Europa pentru o tara facuta din bucati de la altii, inclusiv de la noi. Esti baiat, imi place ...Ar fi super sa ai tupeul asta si cand am fi fata in fata, dar deocamdata, de sub patul lui ma-ta de unde esti, pare ca stai ok cu curajul. Quote
aelius Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago 17 hours ago, Getotac said: Esti baiat, imi place ...Ar fi super sa ai tupeul asta si cand am fi fata in fata, dar deocamdata, de sub patul lui ma-ta de unde esti, pare ca stai ok cu curajul. Șterge-te la rât si citește istoria. "Luptați" pentru un popor cu teritorii luate de la alții. Cat de "tupeu", cum se numește la tine, Sergiule, daca vrei, ne putem întâlni. Stai liniștit ca te știu foarte bine. Si încă odată, ne bagăm pula in ucraina. Daca vrei discuție, limitează-te la teritorii si răul făcut de ucraineni in Europa. ps: Donațiile mai "merge"? 1 Quote