Hertz Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Dupa cum zice si Titlul,fac pe mentorul pentru o persoana.Domeniile in care ofer ajutor sunt aici http://rstcenter.com/forum/showthread.php?p=82331#post82331 .Deci primul venit,primul servit..totusi nu iau chiar incepatori.Daca nu cunosc,dau un mic test din ce 'stie'.-Hertz Quote
N-W-A Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 vreau eu.Teach me pe bune,sa iti dau pm cu id/email meu?Edit:Da,am uitat So:JavaScript,XSS,stegano,MySQL(sunt ||),criptografie,ASM Quote
ady1266 Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 mentor in ce scop ? arunci 3 articole si zi invata aia aia aia? Quote
Hertz Posted December 6, 2008 Author Report Posted December 6, 2008 Mentor in sensul ca stau sa iti explic pas cu pas cum se face.Esti tu ratat daca crezi ca aia inseamna sa fii mentor.fu Quote
Guest temporary Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 ce mentor ma ? tu nu sti destul pentru tine ... si vrei sa inveti pe altu ? + ca mai bine inveti singur ... dureaza mai mult ... dar ajungi sa ai o intelegere temeinica ... e destul de "mentor" google pentru toata lumea ... Quote
black_death_c4t Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 ce mentor ma ? tu nu sti destul pentru tine ... si vrei sa inveti pe altu ? + ca mai bine inveti singur ... dureaza mai mult ... dar ajungi sa ai o intelegere temeinica ... e destul de "mentor" google pentru toata lumea ...Cere bani la urma sau cere favoruri , imposibil sa faca Hertz moca asa ceva Quote
sh0ody Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 si eu as vreame: xSSdeci, cei care vreau, ce fac ca sa ieie legatura cu tine? Quote
dranaxum Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ai o vaga idee in ce anume te bagi? La 16-17 ani ar trebui sa iti formezi bazele/aprofundezi. Abia daca ai timp sa scrii un articol dupa ce ai "scos" un algoritm mai nu stiu cum sau un concept mai interesant. Si chiar daca ai face asa ceva, una e sa promiti la una doua persoane, una e sa faci totul public: "come to me, i am good and i will help you!".In definitiv e timpul tau...Te-ai gandit la reversul medaliei si anume: nu poti face fata si ... poc! scade si reputatia si seriozitatea ca nu te poti tine de cuvant. Inca ceva, daca se inscrie unul care stie programare de crapa si vrea totusi sa il mai ajuti sa invete algoritmica la un nivel ultra avansat ca deh! e mai grea atunci... ce faci? (desi stiu ca nu se va intampla, dar am dat asta ca exemplu de caz POSIBIL). De ce zic asta? Daca ma uit pe cunostiintele pe care le ai... teoretic, ca si student la o facultate de matematica vreau sa fac o lucrare despre criptografie. Ma poti ajuta la 16-17 ani sa ma inveti criptanaliza diferentiala sa stiu si eu cum s-a spart DES? Sau... vreau sa invat C++ la nivel avansat! Ma poti ajuta sa invat sa scriu un proiect folosind MFC? Ma poti ajuta sa folosesc STL? Dar... sa inteleg standardele dupa care concep un cod in C++?PS: Eu as face lucrul asta contra cost sau as ajuta o persoana care stiu ca are potential/cunostiinte de medii si deci stiu ca nu imi irosesc timpul explicand backtracking ci explicand un arbore rosu-negru. Quote
N-W-A Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 el s-a oferit sa ii ajute pe cei cu cunostinte medii,nu avansatii.Eu de exemplu,vreau sa avansez in Js si xss,si stiu ca el ma poate ajuta.... Quote
dranaxum Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Nu ma intelegeti gresit dar, nu a specificat nimic despre asa ceva si daca eu ma uit pe cunostinte daca trece in dreptul C++ mediu/avansat, pai scuza-ma eu ma astept sa invat cunostinte cu adevarat medii/avansate iar STL spre exemplu ar trebui sa il cunoasca.Legat de criptografie: una e sa concepi tu ceva, si deci vorbim de avansati! Una e sa inveti ceva avand in spate cunostinte solide de matematica!Si nu, nu ma "iau de Hertz" pur si simplu as vrea sa isi arate mai pregnant cunostintele. Poate gresesc, poate nu. Quote
N-W-A Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 da click pe profilul de ZeroIdentity al lui,si poate iti faci o parere Quote
dranaxum Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 temporary, putin mai tarziu. Acum am treaba! Quote