Jump to content
HackKing

Yahoo Account Locker (merge)

Recommended Posts

Posted

banuiesc ca e la fel ca si restu . blocheaza doar de pe ip`ul de pe care e folosit

Posted
banuiesc ca e la fel ca si restu . blocheaza doar de pe ip`ul de pe care e folosit

cand am spus ca MERGE am vorbit serios...nu blocheaza doar pe IP celui care e folosit...

Posted

I can't download it. It says: "This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

"

!!!!!!!!!!

Posted

si inca ceva .. daca nu gresesc .. trebuie sa fie debifata atata obtiunea pt remember cat si auto ... sau doar remember nu imi mai aduc aminte exact si cum mai toti manelistii au bifata obtiunea aia datorita lenei ....

Posted

hack nu inteleg dc te agiti atat .. daca era creatie proprie mai ziceam .. in fine si ca sa te fac sa intelegi tocmai l`am downloadat .. si iti spun ca daca userul da remember password si ID programul nu`l mai afecteaza ..

Posted
hack nu inteleg dc te agiti atat .. daca era proprie creatie mai ziceam .. in fine si ca sa te fac sa intelegi tocmai l`am downloadat .. si iti spun ca daca userul da remember password si ID programul nu`l mai afecteaza ..

nu ma agit deloc..am incercat sa ajut :P

intradevar nu este creeatia mea, eu inca invat programare...

faza cu remember password nu o stiam....merci de raspuns oricum.

Posted (edited)
e tare bravo :))
nu iti inteleg semnatura

omu are cunostinte mai multe decat o sa ai tu in toata viata ta

tu nici sub papuc nu iai intra.. eu nu as indrazni sa am aseamenea semnatura

Edited by nosferatu
Posted

salut , mi se pare destul de dragut programul mai ales pentru incepatori ca mine

dar ma gandesc ... daca are la Remember pass nu mai iese nimic , un program care il booteaza si il scoate de pe mess aveti? (care sa mearga) Ms

Posted
hey:-o io miam dat mie ca nu credeam ca va merge si nu stiu cum sa mai scot ma poate ajuta cineva:D pls...

Logheazate pe mail si apoi pe messenger

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...