crs12decoder Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 sal... ma uitam azi la "knocked up".. un film cu un tip care o fute pe una cand erau morti de beti si fara sa vrea fac un copil si tralala.. in fine.. nu e vb despre asta... e vb despre faptu ca grupu aluia era format numai din distrusi amuzanti... imi plac fazele astea... imi amintesc o faza din film in care vine un cutremur si ala care fuma iarba zice "oh fucking shit" si mai vine unu din baie sarind pe acolo zicand "oh my god it's the russians" si ies toti afara.. unu dintre ei era speriat mort si altu care era dezbracat si isi acoperea pula il linistea si mai arata o imagine cu un tip care ii acoperea lu nevasta'sa sanii ca si ea era dezbracata.. si kestii de genu ... am ras cu lacrimi alte filme cu distrusi sau weed stiti? Quote
demon_zone Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 decoder,zi si mie filmu,suna high Quote
adecapa* Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 How High ( nu exista si 2ul )Pineapple ExpressTrainspottingRequiem for a dreamHarold and Kumar Go To White CastleHarold and Kumar Escape from Guantanamo BayAstea imi vin acu Quote
PetreTerror Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay ii amuzant...si knocked up mi-a placut Quote
crs12decoder Posted January 2, 2009 Author Report Posted January 2, 2009 decoder,zi si mie filmu,suna higham precizat la inceput.. knocked up ----oo da ms de posturi.. le anal-izez si asa n-am ce face weekendu asta :D3Requiem for a dreamare cumva ca soundtrack melodia lux aeterna() a lu clint mansell? Quote
black_death_c4t Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 am precizat la inceput.. knocked up ----oo da ms de posturi.. le anal-izez si asa n-am ce face weekendu asta :D3are cumva ca soundtrack melodia Requiem for a dream a lu clint mansell?Clint Mansell - Lux Aeterna Quote
crs12decoder Posted January 3, 2009 Author Report Posted January 3, 2009 ok.. dawg.. am vazut requirem for a dream... damn that shit is.. well.. it's crap crazy... bine eu ma refeream la weed shits... nu la drug shits.. adica e o diferenta mare... nu stiti mel de la parazitii "drogurile schimba tot" .. iarba se exclude... aia acolo isi bagau pastile, hero coca tot tacamu... bine ca e foarte realist filmu.. drogurile chiar te fut urat de tot... te rup... da ma refeream la ceva funny cu iarba... nu la .. droguri,droguri...doamne si filmu arata ca pula... adica no offence dar e crap cand ma gandesc ca a avut un buget de $4.500.000 .. 4.5 mil de coco esti nebun la cap? voi ati vazut cum arata filmu? zici ca esti in romania pe imdb au luat 8.5/10 .. doamne cand ma gandesc ca i robot a luat 7... si ii da flush lu requiem for a dream.. adica nu zic nimic.. filmu e foarte puternic.. psihologic.. o iei razna numai cand te uiti la el...dar e deja exagerat in orice caz.. cand ziceam filme cu distrusi, ma refeream la distrusi in sensu amuzant al cuvantului.. nu in sensul propriu.. negativ.. Quote
pest19 Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Cel mai penal cu negri care exista si caterinca maxima e South Centrla LACred ca eram beat cand m-am uitat la un alt film si am trait cu impresia ca e How High 2 Quote
crs12decoder Posted January 3, 2009 Author Report Posted January 3, 2009 am citit Isaac Asimov... e genial rusu... ok la requiem for a dream ma refer la environment nu la felu' cum joaca actorii.. ca de jucat joaca excelent Quote
adecapa* Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 am citit Isaac Asimov... e genial rusu... ok la requiem for a dream ma refer la environment nu la felu' cum joaca actorii.. ca de jucat joaca excelent Asa e, e un film care iti cam lasa un gust amar dupa ce il urmaresti, dar asta nu inseamna ca nu este un film bun. Bine, e cam over-rated pe imdb, da' asta e partea doua..Uite aici un top facut de critici si regizori de film: http://www.empireonline.com/500/1.asp Quote
crs12decoder Posted January 3, 2009 Author Report Posted January 3, 2009 godfather locu' 1?.. spre rusinea mea nu l-am vazut.. mi s-a parut plictisitor asta pentru ca era vechi... si am zis ca nu ma uit la el.. poate o sa ma uit la el intr-o zi Quote
nosferatu Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Filme frumoase si care merita vazute si care te fac sa te pisi pe tine de ras:Disaster( 2008)Surfer dude ( asta este prea penal, si cu weed..) Quote
crs12decoder Posted January 4, 2009 Author Report Posted January 4, 2009 hmm ma apuc de surfer dude ...ca venii vorba.. dak ar fi sa alegeti intre o tipa super buna si 5 joint-uri cu original mega extra ulta good shit... ce-ati alege? Quote
Guest Praetorian Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 joint-urile tarfe gasesti pe oriunde, oricand Quote
crs12decoder Posted January 4, 2009 Author Report Posted January 4, 2009 imi place cum gandesti hmm m-am uitat la filmu ala.. pot spune ca e... foarte fain... nu tocmai ce ma asteptam da are o alta latura super.Ideea e ca tot ceea ce-ti place creeaza dependenta... chiar si surfingul'.. la fel cum unii dintre noi suntem dependenti de calculatoare, altii sunt dependenti de valuri, weed, ski si tot ceea ce-ti creeaza senzatia de fericire.it's cool Quote
CODEX Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 black_ trecel si pe crs asta la lista ta de idiotideja e prea enervantbine ca nu deschiz topicuri cu - am fost aastazi la scoala si profa mi=o dat 4 zicetimi cum sa o hakuiesc si alte stupideniidaca ai 12 sau 13 ani catii ai , stai in banca ta odata si invatza nu mai tot deschide topicrui daca nu stimai bine dute si cauta tutoriale si fa niste tutoriale bune si le posteaza si apoi asteapta laudele ... comunitatea asta deja ii plinca de co8ti din asti ca tineca povestesc ce au mancat Quote
black_death_c4t Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 No e una sa destinzi o atmosfera incarcata si una sa fii idiot Quote
Axelinho Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Marilena de la p7 {film romanesc}Fight Club {e misto, nu e cu distrusi } Quote