zippy Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Ar fi frumos daca am avea o zona de: -editare fotografii prin photo impact 3x -editare video prin adobe after effects este de cat o sugestie ..astept parerile voastre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 nu ar fi o idee buna asta este un forum despre securitate...nu despre chesti colorate shi brizzbrizuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 1-Am vazut ca sant cativa baieti care fac wallpapers pe aici si mam gandit ca ar fi bine2-a fost decat o sugestie 3-nu tiam cerut parerea ta neaparat4-cumva te ti dupa mine ca peste tot unde am postat io ai sarit si tu repede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gronk Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 cel mai simplu esa iei gata facute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 da.. in principiu mi-a placut ca aici pe forum s-a pastrat targetu'.. nu s-au bagat si alte porcarii e bine sa ramana pe target Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatu Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 1-Am vazut ca sant cativa baieti care fac wallpapers pe aici si mam gandit ca ar fi bine2-a fost decat o sugestie 3-nu tiam cerut parerea ta neaparat4-cumva te ti dupa mine ca peste tot unde am postat io ai sarit si tu repedeNu mai fii asa tare in gura...Omu' si-a dat cu parerea. Din moment ce ai postat la sugestii, este logic ca altii sa isi dea o parereNu iti face griji, chestia a fost propusa mai demult si de altii cu mai multa minte de cat tine, nu s-a acceptat din motivele enumerate mai sus.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 ma tu ai ceva cu mine...cumva cauti posturi dale mele sa poti sa comentezi?tu vezi de cand e postu asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...