paxnWo Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Acum ca suntem in vacanta, noi sucarii, putem sa ne vedem sa bem un vin. Care sta in Bucuresti sau pe langa, sambata pe la orele 14:00 la Piata Unirii, in fata Magazinului Unirea, la intrarea de la Mec Donalt, urlati si o sa ne recunoastem. Am vorbit cu cativa si cica or sa vina. So , care veniti ? ps : promit ca nu o sa ma ating de voi =] Quote
b3b3 Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 poi eu cred ca as veni... ca oricum nu am ce face acasa, si nu am cu cine sa beau pana ma bag sub masa , deci care mai vine la RST- meeting ... Quote
Kenpachi Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 in weekend se doarme nu se intalneste cu ratati Quote
nosferatu Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Vine black, vin si eu sa mai rad putin de fata lui =))) Quote
black_death_c4t Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 eram invitatu secret ssh... Quote
Kestor Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Vin io. Ma recunosti ca am doua maini, doua picioare, o pola si ochi verzi.Hai ciau. Quote
CODEX Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 La cat de sexy is io va zic sincer mie tot mie frica de pax..nu-i de joaca ...asta dupa o stica de vin iti dai sema ca ,,,.... Quote
xZu Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Daca imi platesti biletu din tg-jiu la bucuresti vin ,hopa pe mess... Quote
xZu Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 e si scump al draq biletu mai coitze , eu am dat de la tg-jiu la bucuresti cu sageata in jur de 35 ron ! mergem amandoi )o fi dar tot tre sa-l golim pe,pax"mergem amandoi"no way."sambata pe la orele 14:00 la Piata Unirii"Care ... sambata ? Quote