neox Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 salut poate va intereseaza citeva video cu antene wlanhttp://www.metacafe.com/watch/837885/wifi_antenna_hack/http://www.metacafe.com/watch/1859528/compact_wifi_superantenna/http://www.metacafe.com/watch/1049996/10_wifi_super_antenna/http://www.metacafe.com/watch/1812670/wiffy_extreme_wifi_antenna/http://www.metacafe.com/watch/yt-Jht-s_i__AE/phantom_geek_intro_part2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clyde Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Mersi @ Am sa incerc curand sa fac una Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Origami58 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Foarte fain,nu te mai chinui sa cumperi nu stiu cate chestii casa ai acoperire mai mare pentru wireless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sppy Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 uliuu ce castronu dreaq a pus aia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Interesat ,pt ca m-am gandit sa cumpar una ,dar nu stiu exact daca e compatibila (ce fel de driver imi trebuie pt linux)acum folosesc o cheie usb dar nu are mult semnal .Imi trebuie ceva mai tare care sa fie compatibil cu linux de fapt ca sa o recunoasca sistema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakuza2007 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Eu am dat vreo 50 de euro o dau la jumate e nefolosita ca intre timp am mai luat ceva mai strong si mai scump. Are si un cd cu backtrack special compilat pt ea. Placa e PCMCIA. Antena e de 7 db, magnetic mount. E de wardriving nu va asteptati sa prindeti netu de la 1 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusz Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 da... si eu m-am chinuit sa imi fac tot felul de antene, asta m-a ajutatHomebrew antenna shootoutdar pana la urma am luat un calamp pg24... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangsterLee Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 cum e calamp pg24?.poti da cateva detalii.....mersi anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frio Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Salut! Si eu am incercat sa construiesc o antena... si nu prea a mers. am incercat varianta cu coaxialul taiat la anumite lungimi. Eu am cumparat o teava de cupru, am taiat-o in segmente, inlocuind conductorul exterior al coaxialului. NU A MERS!!!De curand am cumparat o antena parabolica si am inlocuit receiverul cu o antenuta wireless. Am fost foarte surprins cat de mult mi-am marit raza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 da de faza cu antena parabolica am incercat si eu merge insa din cate am observat merge doar in linie dreapta:|..adica tin minte ca la 10 m in spatele antenei de abia daca aveam 2 linii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakuza2007 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 am incercat mai multe de am facut depozit prin casa si in mod cert cea mai buna alegere mi se pare panelul. Bate orice yaggy directionala sau omni ca si captare a semnalului, stabilitate etc. Eu cumpar de pe ebay de obicei de la un seller arthurek din germania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 da de faza cu antena parabolica am incercat si eu merge insa din cate am observat merge doar in linie dreapta:|..adica tin minte ca la 10 m in spatele antenei de abia daca aveam 2 liniiAntena parabolica e unidirectionala. Adica trimite semnalul doar intr-un singur sens. Deaia nu aveai semnal prea mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin33dan Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 am incercat mai multe de am facut depozit prin casa si in mod cert cea mai buna alegere mi se pare panelul. Bate orice yaggy directionala sau omni ca si captare a semnalului, stabilitate etc. Eu cumpar de pe ebay de obicei de la un seller arthurek din germania. Pune si tu o poza cu antena panel, daca-i "handmade". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakuza2007 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 nu e handmade, chestiile handmade par spectaculoase la prima vedere dar daca nu te pricepi si nu ai echipament de calibrare etc. iese crap. Si decat sa te chinui aiurea ca sa te simti hacker fara cauza mai bine dai 50 de euro si iei ceva ca lumea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Pannel antenna Realtek RTL8187Lfunctioneaza destul de bine am testat in win xp win 7 si linux Yagi e buna daca esti la munte iar antenna omni are semnal mai slab decat antenna pannel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin33dan Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Eu am reusit sa-mi fac doua si fara calibrari cu osciloscop sau mai stiu eu ce.....si exista direrenta de semnal imensa. 1.Am dublat nr de retele gasite in aria de acoperire.2.Semnalul este dublu la cele care le gasam fara antena. Singurul incovenient ar fi schimbarea pozitiei datorat rafalelor de vant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusz Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Antena 2,4GHz CALAMP PG24 - CALAMP (California Amplifiers) PG24 Parabolic Grid 24 dBi Standard-N Male Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Antena 2,4GHz CALAMP PG24 - CALAMP (California Amplifiers) PG24 Parabolic Grid 24 dBi Standard-N MaleCe adaptor se poate pune la antena asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 alfa network se poate pune , daca esti interesat sa imi dai pm ca vand antenne si adaptoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilQ Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Salut! Si eu am incercat sa construiesc o antena... si nu prea a mers. am incercat varianta cu coaxialul taiat la anumite lungimi. Eu am cumparat o teava de cupru, am taiat-o in segmente, inlocuind conductorul exterior al coaxialului. NU A MERS!!!De curand am cumparat o antena parabolica si am inlocuit receiverul cu o antenuta wireless. Am fost foarte surprins cat de mult mi-am marit raza.@frio man, poti sa pui o poza cu realizarea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted December 10, 2010 Author Report Share Posted December 10, 2010 eu miam facut doua antene si merg de vreo 5 ani una am modificat usb stick wireles lam desfacut iam lipit mufa si am pus cam zece metri de cablu ,am bagat usb pe o teava de plasitic sa nu ploaie pe iel si gata si lam suit pe casa.a doua antena am facuto cu parabolica si merge foarte bine dar la inceput nu a mers ----problema ii de la umezeala pana o montezi sus se pune umezeala si nu merge si iara cind cupru oxideza nu mai merge---- eu am rezolvat problema asa inainte de a montao o dai cu o vopsea tip lac nu stiu cum ii spune la lac dar ii transparenta culoare aica mai aveti ceva antene sa vedeti DirectionalBiQuad - SeattleWirelessVallstedt-NetworksImproved Dutch helix/helical for WLanHelical Antenna for the 2.425GHz Wireless Networking Cardshelical/helix antenna 2.4 GHz HOWTOLincomatic's Homebrew WiFi Antennas2.4GHz Colliner Antenna DesignDirectionalWaveguide - SeattleWirelessSteffens Heimseite - DosenantennePringles Yagi AntennaDirectionalParabolic - SeattleWirelessDirectionalYagi - SeattleWirelessdaca mai vreti va mai postez sucuze de gramatica si scris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilQ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 mai vrem sa ne postezi in primul rand poze cu munca ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 biQuad (and double biQuad) homemade wifi Antenna: 14db ! on Jkx@home Blog ArchiveDouble Biquad Antennahttp://www.weijand.nl/wifi/Modify an Anologue Sky TV Dish for AOeu leam construit de mult dar eu cam asa ceva am Bernd's Forum :: Thema anzeigen - Parabolantenne Erreger mittig plazieren - Fragendar cel mai simplu ii cumperi usb hama cu antena are cipul Atheros Chipsatz fara antena rt73 chipsatz asta ii bun si iti faci o antena simpla nu trebuie sa te compliciHama WLAN USB Stick 54 Mbps mit flexibler Antenne: Amazon.de: Computer & Zubehöreu am experimentat mult dar am si stricat mult eu cumpar de la ebay folosite si le iau foarte ieftinsau asa dar nu stiu daca poti sa dai comanda http://www.mindfactory.de/product_info.php/pid/google/info/p662830_TP-Link-Netzwerkkarte-TL-WN422G-WLan-1-Port-54Mbit-USB-2-0-Stick.html Atheros Chipsatzdesurubezi antena si iti faci antena singur si iesi ieftin fara sa cositoresti mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...