Guest Nemessis Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Pentru ca a trecut atata timp de la ultimul patch am decis sa punem pe forum cele doua versiuni REALE create de Slick. CELE DOUA VERSIUNI NU MAI FUNCTIONEAZA SI NIMENI NU LE VA MAI UPDATA VREODATA. Codul sursa il are doar Slick, iar de Slick nu mai stim nimic de foarte mult timp, asa ca nici in privinta asta nu va poate ajuta cineva.Download CQ Killer:http://rapidshare.com/files/207901032/CQKiller.rar.htmlhttp://www.sendspace.com/file/o2s05tUpdate: 1. Programele au baze de date vechi de acum cativa ani. 2. Crearea bazelor de date se facea cu ajutorul unui bot care colecta intrebarile si raspunsurile. 3. Nimeni nu are acel bot in afara de Slick. 4. Era necesara decriptarea acelui security key din flashul Conquiztador pentru a reface programul. Security key-ul de pe versiunea .ro nu mai putea fi decriptat atat de usor cand am vorbit cu Slick ultima oara despre asta. Mai mult ca probabil nu mai poate fi decriptat de cineva cu cunostinte minime sau medii in acest domeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolbyte Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Multumesc frumos nemessis o sa arunc un ochi pe acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Tu stii sa citesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Nu au functionat niciodata decat pe Romania. Pentru restul nu s-a facut programul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 link nu-i bun mai baga odata plsssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=(Alex_sm26)=- Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Din start nu o sa mearga pe alte servere decat pe al nostru .roAm editat fisierul cqkill.db si am gasit '44451" de intrebari cu raspunsuri...si toate sunt in limba romana....in fine o intrebare se scrie asa :23b3e349300104ad048f95614ae5122a la care raspunsul este: 1817deci intrebarea criptata "ma gandesc" este extrasa din Cookie de-la Conquiztador.rocum??? nu inteleg dar daca am dat o ideie cuiva va rog sa posteze un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 reupload ma sa vad si ioooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnD3rGr0uNd Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 CODEX nu au la ce sa iti foloseasca oriqm....Cat despre slick pakt k s-a retras asa...oriqm stia mai multe dekt lasa sa se vada;)..as vrea sa revina sa mai creeze chestii calumea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 RS Mirror: http://rapidshare.com/files/207975537/CQKiller.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=(Alex_sm26)=- Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Am dat de el...cum functioneaza(teoretic)Deci avem 2 fisiere: Cqkill.exe <--sustrage informatia furnizat de Conquiztador.ro Cqkill.db <--contine deja informatia cu rapuns(informatia=intrebare)Cqkill.exe : el este reponsabil pt legatura intre cookie trimis de Conquiztador.ro... deci Cqkill.exe teoretic sustrage continutul Cookie-ului care va fi cautat in Cqkill.db apoi comparat si afisat automat raspunsul in Cqkiller.exeCqkill.db est fisierul sursa(Database) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ov3r Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 ce va mai agitati atata.. nu mai merge si punct. oricum daca reuseste cineva sa-l faca sper sa aiba putina minte in cutia craniana si sa nu-l faca public. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Postul principal a fost updatat cu alte informatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Ar trebuii postat anun? mare peste tot: "Ba nu mai avem cqkiller naabs... pe bune!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuk Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Nu extrage din nici un cookie , se facea packet sniffing pentru interceptare ,metoda pe care am prezentat-o eu inca mai functioneaza asa ca puteti merge pe varianta asta ca sa va fie mai usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ov3r Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 eu zic sa o lasati balta , le-a demonstrat Slick ca au probleme in "sistem" mai ne decand sa va chinuiti sa faceti alta versiune puneti mana pe niste carti si jucati cinstit ca-i mai distractiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Nu extrage din nici un cookie , se facea packet sniffing pentru interceptare ,metoda pe care am prezentat-o eu inca mai functioneaza asa ca puteti merge pe varianta asta ca sa va fie mai usor.Algoritmul tau de decryptare mai e bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NangiuVlad Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Dar mai este o versiune care inca merge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuk Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Nytro tocmai asta era ideea , ca nu este dependent de algoritmu de criptare , ci doar de numele variabilelor , eu cand preiau continutu unei variabile , textu este deja decriptat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaos Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Nytro tocmai asta era ideea , ca nu este dependent de algoritmu de criptare , ci doar de numele variabilelor , eu cand preiau continutu unei variabile , textu este deja decriptat .si care e variabila ca ce ai postat tu acolo nu e buna sau nu mai e buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
poterasal Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Nu merge... Deci... nu stiu nu merge programu..ambele..intru in conquiztador.ro si nimic numi apare raspunsuriile ... daca stie cineva ce are.. .il rog sa`mi dea add la id`u asta.. : ass_4ev3r ! Astept.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Normal ca nu mai merge, of s?racul de tine nu ?tie sa citeasc? prima pagina ?i restul posturilor în care scrie ca nu mai merge ?i ce dreacu' e cu atâtea ":|" ?i "..." ?E?ti cel mai prost de pe aici e?ti poreclit "gânditoru'" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliqni Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 anyway i can edit the db file or get other db file , or make this work on something else but conquiztador.ro ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuli{Br} Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Sallo Man.Moderatorii astia de la conquiztador s-au desteptat cq vs 1 si 2 numai merge!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 tromfil hits 'em hard...well done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Doamne maica Domnului, lumina din lumina vs 1 vs 2 da mai in penele voastre de conqiztadori ca va asteapta becali sa ii duceti chiftelute si voi tot pe aici cu veuri unu veuri doi?... Link to comment Share on other sites More sharing options...