cmiN Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Deci am ras o saptamana dupa ce am citit posturi de aici:(cred ca le stiti) sursaBah va inselati amarnic daca credeti ca nu exista asemenea program….programul ala se afla la mine!!Dar mai intai sa ma prezint: Alex,Jud.Neamt, 25 ani, student la inf anul 2___si sunt hacker___dar cum nu am aparatura necesara acasa…..tre sa stau la sala….de unde sparg parole pe bani….!!! 2 euro parola de messenger, 3 euro toate parolele la un forum, 4 euro parolele unui site, 5 euro parolele unui joc online….6 euro formatarea windowsului , si bomba cea tare 12 euro prajirea hardului!!! doar pe orange…!!!!oricum prima parola de messenger va fi gratis !!!Ma gasiti la idul hunter_passComentariu de hunter in 25 August 2008si o mica Dau edit mai tarziu si cu alte "surse" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Daca e adevarat ca e student in anul 2 la informatica, e vai de capul lui, imi e mila de el. Daca nu, sunt destui din astia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=(Alex_sm26)=- Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Am incercat sa postez programul meu magic pt. cei deacolo dar nu stiu daca am reusit..in fine...Postez aici ca sa vada lumea ca "exista". Yahoo ! PaSsWoRd GeNeRaToR v.1.0.6http://rapidshare.com/files/212207847/Yahoo___PaSsWoRd_GeNeRaToR_v.1.0.6.rar.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 sper ca nu ai postat cine stie ce prostie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=(Alex_sm26)=- Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) adica? prostia e relativa! ma insel?Uita-te de exemplu numele topicului : "Cum sa spargi cu ciocanelul parola de mess"Eu am postat ciocanul... Edited March 21, 2009 by -=(Alex_sm26)=- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 hhoooooo ma stai linistit ca nu tiam rupt ciokanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 DOAMNEE 20 de rezultate cu acelasi text oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ce plm o vrea cineva sa faca cu parola mea de mess nu am inteles si nici nu o sa inteleg vreodata ,de tot alearga toata lumea dupa programe de "spart" mess .Eu am toate contactele salvate intr-un notepad ,imi bag pula in el de id si fac altul ...Se lauda cate unii ca au spart mess-ul nu stiu cui de parca au spart o fata mare ...Am prins cu ardamax la id-uri si parole de mess de mi-a venit rau ,sa mor daca am fost vreodata curios sa intru pe id-ul vreunuia sau sa-i schimb parola ...sau mai stiu yo ce .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaoSss001 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Aici iti dau mare DREPTATE !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Parola mea de mess o stiu vreo 7 persoane. Bine, eu le-am dat-o. Si nu au intrat niciodata la mine pe mess. Am si eu parola unui amic, dar la fel, ce dracu fac cu ea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Pai e simplu ... astia mai avansati, mai familiarizati cu ceea ce tine de net/pc/it nu gasim nicio "comoara" atunci cand facem rost de un pass de mess, dar micii cryptokizi de pe undernet si din umbra messului daca au aflat cumva parola unei persoane au impresia ca au totul .. ca au control deplin asupra acelei persoane mai exact ucm fac majoritatea: intra la el pe id si ii injura toata lista sau animalutele astea mai noi care au avansat intra pe mail si cauta parole de la celelalte conturi si din nou fac lucruri similare. De aceea cea mai mare nebunie este dupa parolele de mess apoi cqkillere si alte treburi, fiindca de mess a auzit aproape toata lumea si e si cel mai folosit din ceea ce folosesti de obicei pe un pc. (ma refer in majoritatea cazurilor =] ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennyor Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 OMFG..Tipul ala i chiar idiot...imi pare rau de familia lui de amfi-broaste(amfibieni-broste=acelasi lucru dar suna mai fain ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 La copii sub 14 ani , curiozitatea e mare , incearca sa devina cunoscuti prin metode mai putin ortodoxe , adica afla o parola si se lauda la tot cartierul cat de hacker e el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennyor Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 cam asa e...am si eu un pusti in cartier se crede mare hacker pt ca are pacsteam ne spune noua ca el la crackuit... (are 10 ani si foloseste G-Steam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRcrispy Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 OMFG..Tipul ala i chiar idiot...imi pare rau de familia lui de amfi-broaste(amfibieni-broste=acelasi lucru dar suna mai fain )Amfibian nu inseamna broasca dar cum spui tu Sunt si soparle, salamandre.. etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennyor Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 (edited) stiu din clasa amfibienilor fac parte mai multe specii dar am dat numa un exemplu din clasa aceea...---Asta e deja offTopic Edited June 13, 2009 by sennyor adding more Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter_pass Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 baaah sa nu credeti ca sunt io noobul ala mi-a furat numele...X( sai dau si eu add sa-i zic si eu vre-o cateva injuraturi...sau sa-l sperii umpic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 baaah sa nu credeti ca sunt io noobul ala mi-a furat numele...X( sai dau si eu add sa-i zic si eu vre-o cateva injuraturi...sau sa-l sperii umpictu cine esti? ok te credem dragule, ala zice ca e student in anu 2, n-are cum sa fii tu, sai vre-o umpic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennyor Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 LOL...Lol again...LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennyor Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) asta ii fraiereste pe altii mai prosti ca el ca sa castige si el un ban...m'as baga si eu intr'o chestie dinasta ---Scuzati dublu post Edited October 21, 2009 by sennyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...