paxnWo Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 DIV P { MARGIN: 0px } Varg Vikernes <no-email-address@yahoo.com>Traim intr-o lume de cacat, condusa de niste criminali infecti care nu mai stiu cum dracului sa ne fure. Sunt oameni batrani care nu au bani pentru medicamente si copii care nu au nicio raza de speranta. " Ne indreptam cu pasi mari spre o parodie nationala. " . Ordinari care erau sclavi pe vremea comunismului, betivi, oieri si cacati retardati au ajuns in functii inalte ale statului, hotii si mercenarii sunt aparati de Politia Romana ... se pare ca liberul arbitru a capatat forma fizica. Vrem sa traim intr-o tara civilizata, sa avem justitie si sa ne simtim in siguranta. Vrem sa nu murim de foame, vrem sa muncim, vrem sa avem studii, vrem sa ridicam din cenusa Romania. Tara asta s-a cladit din sudoarea stramosilor nostri. Credeti voi ca Bucurestiul ( si nu numai ) arata asa daca nu ne punea Ceasca la munca ? Pai ce s-a facut ma de cand a cazut Comunismul ? Mai mult s-a vandut si s-a daramat. Oameni buni, nu ajungem nicaieri asa. Lumea incepe sa fuga din tara pentru ca a devenit o bataie de joc. Dedic urmatoarele versuri politicienilor care n-au nici 10 clase, care mananca pe banii contribuabililor, care mint cu nerusinare si care talharesc tara asta : Venim spre voi din periferiile orasuluiCu bata ce vi se-ndreapta spre moalele capuluiSatui sa stam ca pe ace, de parca calcam pe becuriNe-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturiLasati sarmanii sa-si creasca copii fara o casaLuati-ne tot ma, ca stam si-n p**a goala in fata voastraCu p**a-n sus, va rasfatati cu cremeIar cei ce v-au ales se scalda intr-un ocean de problemeOmul de rand, sta-n vant, rozand la oaseIar promisiunile voastre-s, diamante falseCereti s-avem rabdare, avem, dar stiti ceva?Pentru tot ce faceti nu va iertam,sa va ierte altcineva!Pe banii nostri stati, tolaniti la soareAti uitat ca multi, v-au votat lihniti de foameSi doare.. Precum hidoasele hieneDe-o vreme va hraniti din deceptiile noastre cu placereCerem din cer dreptate, dar cine sa ne-o dea?Daca existi, te rog, da-i Doamne, iarta-ma, in p**a meaV-as coase la gura cu sfoara, vreau sa va doara!Sa ne mintiti doar din priviri, pentru ultima oaraIubiti-ne, cum iubiti parfumurile tariCand va numim tarfe politice, calai si mercenariSerbati Anu' Nou de Paste, caci Craciunu' e o glumaSi daca sufla foamea dragii mei, mestecati gumaCand toate se-aduna, inca sperati, stati dupa gard ca la zooPrea multi romani isi pun speranta-n 6 din 49Satui de viata sarmanii, vor sa se stingaSpre disperarea copiilor se-atarna de grinda-n oglindaCei bogati, testeaza ranjind coca pe limbaPlini de falsa compasiune cand incepe sa ningaSinguru' iad real e pe Pamant, noi suntem rezidentiDati-ne ploaie, dati-ne vant, suntem ai dracu' de rezistentiContruiti biserici reci, cand e lipsa de locuinteCa nu ies bani din scoli, adaposturi si gradiniteDumnezeu e cu noi, ne vegheaza cand cautam in gunoiNi se spune pe-un ton parintesc ca suntem raiPolitica-i frumoasa, degustati sampanieDe ce-ati ajuns in parlament si n-ati murit in campanieOamenii intreaba "Cand?"Voi spuneti "Nu asa curand.."Si vi se scoala p**a doar cand aveti scaunu' sub fundRespiram, contam, doar cand vreti sa va votamSi suntem foarte prosti cand spunem "Ee.. mai incercam"Existam doar in statistici, nici macar in sondajeSi-avem dreptu' sa maraim doar creem avantajeO zi buna, ne mai auzim ( Ne cerem scuze daca ati primit acest mesaj din pura intamplare. Probabil o persoana care constientizeaza cacatul din tara, v-a inscris in newsletterul meu. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-W-A Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 mi-a placut "spammul asta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inthel Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 l-am primit si eu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 spam din asta sa tot fie ca nu ma dereanjeazaasta e adevarul .. in Romania in primu rand Ai bani faci ce vrei apoi vizavi de mapamond ...cetatienii de rand nu au acces la toate informatiile si sunt o clasa inferioara care stiu putine . Secretele de stat sunt inca in floare si se ascunde tot ce se poate Pirtateria online tot creste iar profiturile celor ce fac jocuri scade multese va ajunge sa nu se mai produca pana nu se gaseste o idee .Lumea o ia razna zau . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 zat ba boule ca esti owner de forum de warez )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkk Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 am primit si eu mailul asta o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 care l-ati mai primit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolbyte Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Si eu am primit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1Ll Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 cred ca ar trebui sa-l facem poet national pe baiatul asta..daca mai scria doua strofe batea recordu la scrisorea a treia lu Eminescu oricum e foarte ADEVARAT ce-a scris (nu nu l-am primit anca paxnWo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 l`am prim si eu si creka si juma de planeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luyzette Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 adevarat graiesti.....dar nu e deajuns doar sa vorbim despre asta si atat. eu vreau sa vad si fapte;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 si io am primit mailu :O: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3b3 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 cred ca ar trebui sa-l facem poet national pe baiatul asta..daca mai scria doua strofe batea recordu la scrisorea a treia lu Eminescu oricu e foarte ADEVARAT ce-a scris (nu nu l-am primit anca paxnWo) ?i dac? se chinuia mai mult, poate avea ?anse reale de a scrie ?i Luceaf?rul . Foarte cool metoda asta de spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 si eu l-am primit . chiar de 2 ori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...