no_id_online Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 frate esti cel mai tare, nu am mai ras asa de mult timp :):) Quote
m32mark Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 recunosc m-am amuzat super tare cand am citit,:D si eu in clasele primare heckaream pixurile colegilor :p ii lasam fara pasta :evil: Quote
ifive Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Este suficient un magnet de 5-7 centimetri lungime si 2-3 latime. Folosesc de 3 ani si contoarele functioneaza ca in prima zi Quote
Hugo Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 hai ca, chiar uitasem de ideea asta:))Io am contoar-ul in casa:Ddeasupra usii....cred ca o sa achizitionez 3-4 magneti din piata de linga berceni si gata:D si asa stau la 10 si cel putin o jumatate de ora stau sa imi vina apa calda la etajX( Quote
STARHack Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Super tare:X E chiar util cand ma apuc sa umplu cada cu apa:)) Quote
MaXspeeD Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 LOL.... La asta chiar nu ma gandeam ... Bravo Zbeng Quote
Dexters Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Rulati un sniffer pe retea (pentru lamerii care nu stiu ce e ala un sniffer, e un caine cibernetic de la Sony care miroase reteaua si care face pipi pe server) ->> prea tare foarte frumos zbeng Quote
Chipsuletz Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Gj zbeng:))...tare..apropo...vii si la mine acasa ca nush unde e apometru:)) Quote
bai3tzash Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Un administrator bun, destept isi va da seama cine fura la "masuratoare".Daca nu stiati, exista si un apometru care masoara toata apa folosita de tot blocul. Ce e in plus folosita, se considera pierderi si e impartit pe fiecare apartament. Deci o parte oricum o platiti. Dar nu asta e ideea. Administratorul, daca e destept si vrea sa fie , va verifica facturile de lunile trecute si cine are cea mai mare scadere, deci cel mai mic consum pe luna, asa dintr-o data, poate fi luat la ochi. Asa ca, fiti mai destept ca el si folositi smecheria asta cu cap. Nu cu nesimtire. Quote
crystygye Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Cea mai usoara metoda e asta:Opresti apa pe coloana din casa, desfaci contoarul de pe teava si il scoti afara, iei o sarma dura, si o bagi inauntru pe teava in contoar. O sa observi ca e acolo ceva in care daca lasi sarma, contorul nu mai invarte. Apoi montezi contorul la loc cu sarma in el, si gata.Tii sarma 2 saptamani din cele 4 ale lunii acolo, si gata, (ca sa nu observe lumea). Quote
mike_vio Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Si daca iti controleaza cineva sigiliul de la contor ? Administratorul poate sa iti imputa un consum daca are dovezi de frauda. Mai ganditi-va. Quote
collosal Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 si magnetii trebuiesc pusi exact pe contor ? Quote
sado Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 supermagnete - Bloc paralelipipedic mare - Cei mai puternici magne?i din lumedaca nu se opreste cu un magnet de genu nu il veti opri nici cu o ranga.. Quote
N3XTro Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 (edited) - Edited May 16, 2017 by N3XTro Quote