b3b3 Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Mi se pare mie sau anul trecut era mai multa activitate pe forum? Stiu ca nu aveam timp sa citesc toate posturile dar acum ce se intampla ca in maxim 5 min am terminat de citit. Cum de s-a intamplat asa ceva si de ce?! Poate reusim sa facem ceva, ptr ca nu prea vad bine forumul daca este in aceasta cadere libera in curand o sa ramanem fara el, sau ramanem cu numele si cu ce a fost inainte dar mai departe nu se va mai auzi de el. Quote
Cheater Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 b3b3, sunt de aceeasi parere cu tine si este unul din motivele pentru care am deschis acum cateva zile topicul asta http://rstcenter.com/forum/showthread.php?t=15346 , sunteti bineveniti sa cautam impreuna solutii. Quote
xZu Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Cui ii pasa ce se intampla cu rst ? ... ratati Quote
Grunt Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Astept cu nerabdare sa vad forumul plin de copii in clasa a noua care sa tot intrebe lucruri stupide in loc sa lrn2gugal. Quote
Guest Praetorian Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Pai care imi spune de aici, un motiv pentru a sta un membru bun care stie ceva, etc..Eu nu prea gasesc..Banuiesc ca majoritatea o sa spuna ca este cel mai mare din romania, si are renume, pt ce a facut..Dar daca nu se mentine, asta nu inseamna ca va ramane pt totdeauna #1..Eu nu am ce face aici, decat sa vad numai ratati, care fac numai SPAM..Iar b3b3 alea 5 min in care citesti aici pun pariu ca sunt de la OffTopic.. Quote