paxnWo Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 massuri imbecile si impertinenteRomania Team deschide un server de triburile!!! http://86.126.204.184 acesta este linkUzZi Original: Romania Team deschide un server de triburile!!! http://86.126.204.184 acesta este link caut o comunitate in care sa intru sau cu cineva cu care sa fac una.... caut uploaderi de jocuri si filme pentr-un site de download cel care uploadeaza 50 jocuri sau filme are un domeniu .ro pe un an cu ce nume vrea el la 40 de uploaduri fac domeniu si la 50 ii dau datele!!!UzZi Original: care se alatura echipei de upload al www.roteam.netUzZi Original: WwW.RoTeam.NeT a dat acces si persoanelor fara cont sa downloadeze!!!UzZi Original: Cine are blog buzz!!!care sunteti din buzau ? UzZi Original: ce medie via iesit datimi un svr de mu 97DUzZi Original: care foloseste php fusion spuneti repede unde e admin panelUzZi Original: datimi un server de muonline va rog...UzZi Original: cum procedez daca am un joc din mai multe parti cum il pun intrunu....adika partea 1 si a doua...cu ce prgUzZi Original: vind domenii .ro un an= 5 euro... cine vrea buzz cu orice numeUzZi Original: caut o comunitate cu server de cs UzZi Original: care vrea sa faca o comunitate cu mine am eu domeniu facem niste svr de cs etc...UzZi Original: 86.126.204.184:27015 server de cs sooper misto no lagg...haideci si voi dati mass mai departeUzZi Original: caut un server de counter strike care cauta admin ...tin eventual redirect UzZi Original: datimi un svr de cs...UzZi Original: cumpar steam!!!UzZi Original: cumpar istealer 5. UzZi Original: traficu la linieUzZi Original: care face o comunitate de cs cu mine sa aiba niste banuti sa cumparam un svr UzZi Original: www.darena.ro/forum postati si voi staffu... va rog frumos UzZi Original: care dadeai steam?UzZi Original: datimi un site unde cumpar host pentru svr de cs UzZi Original: cine vrea sa cumpere un svr de cs cu mine ??UzZi Original: cine stie cum pun un forum in cs cind intri in casuta aia trebe sa dai on acolo cum pun sa imi apara un forum ? Quote
ZeroCold Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 massuri imbecile si impertinenteRomania Team deschide un server de triburile!!! http://86.126.204.184 acesta este linkUzZi Original: Romania Team deschide un server de triburile!!! http://86.126.204.184 acesta este link caut o comunitate in care sa intru sau cu cineva cu care sa fac una.... caut uploaderi de jocuri si filme pentr-un site de download cel care uploadeaza 50 jocuri sau filme are un domeniu .ro pe un an cu ce nume vrea el la 40 de uploaduri fac domeniu si la 50 ii dau datele!!!UzZi Original: care se alatura echipei de upload al www.roteam.netUzZi Original: WwW.RoTeam.NeT a dat acces si persoanelor fara cont sa downloadeze!!!UzZi Original: Cine are blog buzz!!!care sunteti din buzau ? UzZi Original: ce medie via iesit datimi un svr de mu 97DUzZi Original: care foloseste php fusion spuneti repede unde e admin panelUzZi Original: datimi un server de muonline va rog...UzZi Original: cum procedez daca am un joc din mai multe parti cum il pun intrunu....adika partea 1 si a doua...cu ce prgUzZi Original: vind domenii .ro un an= 5 euro... cine vrea buzz cu orice numeUzZi Original: caut o comunitate cu server de cs UzZi Original: care vrea sa faca o comunitate cu mine am eu domeniu facem niste svr de cs etc...UzZi Original: 86.126.204.184:27015 server de cs sooper misto no lagg...haideci si voi dati mass mai departeUzZi Original: caut un server de counter strike care cauta admin ...tin eventual redirect UzZi Original: datimi un svr de cs...UzZi Original: cumpar steam!!!UzZi Original: cumpar istealer 5. UzZi Original: traficu la linieUzZi Original: care face o comunitate de cs cu mine sa aiba niste banuti sa cumparam un svr UzZi Original: www.darena.ro/forum postati si voi staffu... va rog frumos UzZi Original: care dadeai steam?UzZi Original: datimi un site unde cumpar host pentru svr de cs UzZi Original: cine vrea sa cumpere un svr de cs cu mine ??UzZi Original: cine stie cum pun un forum in cs cind intri in casuta aia trebe sa dai on acolo cum pun sa imi apara un forum ?Il am si eu pe asta in lista Quote
loki Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 ce noroc pe voi ca nu-i aveti pe aia cu fifa Quote
black_death_c4t Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Il am si eu pe asta in lista )Il am si eu de pe lista de la spate ) Quote
Mandrake1942 Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 eu am din aia cu fifa .... dar am unii mai retardati ..cu triburile dau massuri gen " speed ? " ce plm sa inteleg eu din aia cand nu am jucat triburile in viata mea ...si dau cam 1 pe ora speed speed speed ... Quote
zippy Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 io am avut specimene dastea...da iam exmatriculat repede Quote
AhEaD Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 sper sa moara ! Si el si toti din secta lui! Quote