Iahim Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 (edited) General:Nume: *******Prenume: MihaiPseudonim: IahimVarsta: 14Sex: MasculinLocatie: BucurestiContact: iahim50@gmail.comSa imi etalez putin "vastele" cunostiinte:-HTML;-CSS;-PHP;-Javascript;-C;-C++;Alte ocupatii:-lectura;-hacking;-vizionarea doecumentarelor;-sportul (il practic si vizionez);-sucurile cu prietenii;Cu toata retinerea mea de a ma inregistra pe diferite comunitatii, mi-am creat un cont aici pentru a imi mentine cunostiintele enuntate mai sus prin repetitie. Pe viitor, as dori sa invat si ceva grafica. Momentan, incerc sa ma axez pe webdesign, programare si hacking.Sper sa ajut pe aici cu ce pot, si, de asemenea, sa gasesc un ajutor in voi.O sa ne cunoastem mai mult pe parcurs! Edited July 7, 2009 by Iahim Quote
Zatarra Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 ReSpEcT.. eu unul doar o rugaminte as avea la tine.. sa nu mai spui faza cu hackingul.. nu ai tu idee despre ce e vorba la faza aia.. putzini de aici au.. asha ca ar fi bine se ne rezumam la anumite programe sau domenii Quote
Iahim Posted July 7, 2009 Author Report Posted July 7, 2009 ^sa te ierte Dumnezeu. Rar am ocazia sa vizionez astfel de specimene. Quote
begood Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 @Zatarra )) nu m-am putut "aBtziN3" )@Iahim e plina tara, invevitabil dai peste unu' doi ... incearca sa-i ignori Quote
Iahim Posted July 7, 2009 Author Report Posted July 7, 2009 Adevar graieste vocea ta, begood.Zatarra, sti macar ce semnifica zicala aia? Daca tot esti tare-n gura... Quote
Fitty Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 (edited) Bun venit, Iahim!@Zatarra: De ce a trebuit sa dai cu bata-n-balta? Doar intreb (deocamdata) Edited July 7, 2009 by Fitty Quote