Guest Nemessis Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Din experienta voastra cati baieti/barbati spioneaza pc-urile femeilor lor sau cati ar vrea macar sa o faca cu toate ca nu stiu cum?Aveti variante de raspuns:Foarte multiDestul de multiPutiniNu fac neaparat referire la voi. Spuneti in functie de ceea ce ati auzit si vedeti in jurul vostru. Quote
Guest ballack Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Destul de multi vor, putini pot.^^ 10 litere................ Quote
loki Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 daca zic ca din ezperenta mea am ramas singuru pe aici printr-o gaura a moldovei care stie cum si se lauda cu asta... putini as zice in cazul meu.... o zic ca nu am cunostinta de cauza, si femeii mele ii stiu parola si stie asta. Quote
begood Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Foarte multiputini pot. 1 la mie pot punand cap la cap ( ) toti din romania, nu elitele.edit : eram obsedat sa stiu ce fac toti din jur, dar pana la urma am ajuns la concluzia that i don't give a fuck n-am spionat decat vreo 3 oameni "intentionat" Quote
c0smyn Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Putini o fac , foarte multi vor dar nu stiu cum. Quote
paxnWo Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 inca am tipi in lista care ma roaga sa fac un scam sau sa le dau la pizde grabber ori un stealer. sunt destui ce relatie au ei daca n-au incredere in muiere ? femeia ca femeie, suge pula, face mancare, e sclava, asta tre' sa faca, dar plm ... nu toate's tarfe si parsive. Quote
Cheater Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Sunt deacord cu pax, si eu cunosc cazuri, si eu am stat pe ganduri de vreo 2 ori sa trimit "un joc", dar am zis daca intr-o relatie nu e incredere, nimic nu e...In rest pot spune ca chiar ieri m-a rugat cineva sa fac asta... motivul principal, tipa se pricepe mai bine dc el si ii lasase un trojan in pc, cu care i-a vazut toate pozele cu alte pitipoance si alte discutii pe mess;)), iar acum vrea si el sa o "friga"...Raspuns, barbatii din Romania sunt foarte orgoliosi iar cea mai mica suspiciune trezeste gandul de verificare si mentinerea a controlului, so, 90% ar vrea dar foarte putini au posibilitatea, sa spunem ~3-5%. Quote
AhEaD Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Sunt de parere ca orice baiat / barbat ar face asta daca ar putea, oricine se multumeste cu un motiv de asigurare in plus avand un oarecare "as in maneca".Pacat ca multi nu stiu ca cu o banuiala te descurci mai usor decat cu o certitudine ( asta in cazurile ne-fericite ).Raspunsul meu: Foarte multi. Quote
Mish Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 (edited) chestia asta e pura tampenie.. o arzi cu banuieli si suspiciuni la adresa ei? atunci da-i pace. dar nici chiar sa stai sa vezi ce face fata pe pc ei .. totusi mai e si demnitatea la mijloc raspunsu meu: plm dunno. Edited July 11, 2009 by Mish Quote
black_death_c4t Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 putini , nu toti sunt ultra posesivi acum sa vedem parerea lui zakuta =) Quote
razzor Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Foarte multi ar vrea dar putini pot.Mai stiu dinaia care se lauda ca spioneaza dar defapt ei mint si stau pe tusa.Am un coleg de clasa care are o prietena si vrea sa ii spioneze tot grupul de prietene. Quote