FuzZyCore Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 nu primesc nimic , cand am dat testftp acolo cand am creat am primit \testul dar date nu primesc nimic am facut exact exact ca in tutorial , chiar am facut de mai multe ori
Seyco Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Salut , am facut exact ca in tutorial dar cand l-am trimis unui prieten ( win 7 ) , mi-a zis ca i la detectat Win Defenderul... Am gresit undeva?
SympleBoy22 Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Tu nu ai ce sa gresesti.L-ai bindat sau l-ai cryptat?
smbgpla Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 si oare ce l-a oprit pe domnul cu tutorialul sa bage un keylogger in kitul ala de instalare ? la asta nu v-ati gandit ? mai bine cauta pe google un kit de instalare. Serialul merge dar la kitul de instalare sunt cam sceptic...
SympleBoy22 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Ba tu esti penal frate.Cum sa bage un keylogger in ardamax?E un simplu tutorial,ar trebui sa nu urmezi nici un tutorial ca toate au keyloggere.
Seyco Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Mda, deci este descoperit de majoritatea antivirusilor ... Ideei ceva...?LE: Am Incercat Primele 4 posibilitati din tutorialul "Cum faci un troian nedetectabil" tot de aici dupa forum , fara succes .. Edited February 4, 2010 by Seyco
smbgpla Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) nvm....... Edited February 4, 2010 by smbgpla
Tekka Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 nu prea le am eu cu 1337 am o intrebare si eu , log-urile unde apar ?
Tekka Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 ... sunt mai greu putin de cap in ftp am inteles,dar cum le vad ? le salveaza intrun fisier .txt? sau?
diablo2323 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 fa exact ca in tutorial si in folderul logs o sa-ti apara ele ca si niste fisiere word intrun folder
tornada Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 frate si logs ala unde se salveaza ca eu nu am nici in c nici in d !?sau trebuie sa intru mereu pe drivehq sa ma uit!?
HellScream Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 intrebare la voi: Daca creez in FTP un folder cu numele "EXEMPLU" iar in remote install definesc ca si director /EXEMPLU, va mai functiona?? Cu alte cuvinte, pot face remote install-ul sa trimite loguri in ce folder vreau eu, sau e neaparat sa pun numee folderului logs????
CyberWolf Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 (edited) auzi....de ce nu vin logurile?? si cand bag virusu in poza,poza nu mai se vede? e alba...ma poti ajuta cumva? am nevoie urgent. Edited February 11, 2010 by CyberWolf
diablo2323 Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 intrebare la voi: Daca creez in FTP un folder cu numele "EXEMPLU" iar in remote install definesc ca si director /EXEMPLU, va mai functiona?? Cu alte cuvinte, pot face remote install-ul sa trimite loguri in ce folder vreau eu, sau e neaparat sa pun numee folderului logs????cred ca merge dar ce te deranjeaza denumirea de logs?
HellScream Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 nu e vorba ca ma deranjeaza, e vorba de un management internt. Daca dau la 2 persoane, vreau sa primesc logourile separat,sa stiu care de la cine e. Am incercat simerge,acum ca am rezolvat problema cu managementul,pot sa ma pun pe supravegheat persoane.
curiosul Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Hmm...la majoriteatea nu le-a mers keyloggerul...le fel si mie...Keyloggerul nu trimite nimic pe drivehq...Cum am putea rezolva problema asta?
d4ny90 Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 mie mi-a mers, si e pus deja la 2 in pc pentru ftp am folosit un cont de pe Free PHP hostp.s: mersi pt tutorial sosetutza, la mine e prima data cand fac asa ceva.
d4ny90 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Am impresia ca are si o faza nasoala keyloggeru asta. De exemplu daca il iau 15 oameni, si e setat sa trimita din 5 in 5 minute date, numele fisierelor coincid si am impresia ca nu is trimise toate fisierele, se suprapun sau nush ce pana mea de exemplu dupa ce aflu parolele la unu crek trebuie sa il rog sa isi puna antivirus ca sa pot trece la altu
hitman1301 Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Imi da o eroare la ftpimi zice ca nu se poate conecta cand ii dau TEST.ce se poate face?
d4ny90 Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Imi da o eroare la ftpimi zice ca nu se poate conecta cand ii dau TEST.ce se poate face?Fa pe alt server ftp eu am facut aici : Free PHP host
kp Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 fail nu merge !imi trimite fisieru de test da nu primesc nimic este setat din 5 in 5 minute dc ?
andreea_and87 Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 nici eu nu primesc nimic pe drivehq,cu toate k am primit testul...dak fac alt ftp pe un alt site trebuie sa trimit din nou executabilul sau o sa primesc datele de la cel trimis anterior dar setat pe drivehq?