Jump to content
sosetutza

Tutorial keylogger

Recommended Posts

Posted

si oare ce l-a oprit pe domnul cu tutorialul sa bage un keylogger in kitul ala de instalare ? :) la asta nu v-ati gandit ? mai bine cauta pe google un kit de instalare. Serialul merge dar la kitul de instalare sunt cam sceptic...

Posted (edited)

Mda, deci este descoperit de majoritatea antivirusilor ...

Ideei ceva...?

LE: Am Incercat Primele 4 posibilitati din tutorialul "Cum faci un troian nedetectabil" tot de aici dupa forum , fara succes ..

Edited by Seyco
Posted

intrebare la voi: Daca creez in FTP un folder cu numele "EXEMPLU" iar in remote install definesc ca si director /EXEMPLU, va mai functiona?? Cu alte cuvinte, pot face remote install-ul sa trimite loguri in ce folder vreau eu, sau e neaparat sa pun numee folderului logs????

Posted
intrebare la voi: Daca creez in FTP un folder cu numele "EXEMPLU" iar in remote install definesc ca si director /EXEMPLU, va mai functiona?? Cu alte cuvinte, pot face remote install-ul sa trimite loguri in ce folder vreau eu, sau e neaparat sa pun numee folderului logs????

cred ca merge dar ce te deranjeaza denumirea de logs?

Posted

nu e vorba ca ma deranjeaza, e vorba de un management internt. Daca dau la 2 persoane, vreau sa primesc logourile separat,sa stiu care de la cine e. Am incercat simerge,acum ca am rezolvat problema cu managementul,pot sa ma pun pe supravegheat persoane.

Posted

Am impresia ca are si o faza nasoala keyloggeru asta. De exemplu daca il iau 15 oameni, si e setat sa trimita din 5 in 5 minute date, numele fisierelor coincid si am impresia ca nu is trimise toate fisierele, se suprapun sau nush ce pana mea :( de exemplu dupa ce aflu parolele la unu crek trebuie sa il rog sa isi puna antivirus ca sa pot trece la altu :))

Posted

nici eu nu primesc nimic pe drivehq,cu toate k am primit testul...dak fac alt ftp pe un alt site trebuie sa trimit din nou executabilul sau o sa primesc datele de la cel trimis anterior dar setat pe drivehq?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...