TyrNjord Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 in ultima vreme black and goth dar in general orice 'nafara de manele (no offence) Quote
keuken Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 rock.. (Korn,Flyleaf,Dream Theater, papa roach, si mai multe ) Quote
BLKoldSUN Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 hm...rapul, hip-hopul, muzica romaneasca nu ma fascineaza...insa eu ascult muzica hardstyle, cautati pe youtube daca nu stiti ce este...si sa imi spuneti parerea......pe mine ma linishteshte intotdeauna... Quote
CODEX Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Cam tot ce tine de muzica in afara de hard rock , manele , si muzica de calitate proasta !Prefer : House , Dance , R&B Quote
loki Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 ce se numea death metal melodic. Theatre of Tragedy, Tiamat, Amorphis, Nightiwsh. Alea vechi.Si Margineanu ca sa stric linia. Quote
tw8 Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Rap, hip-hop si r&b .Printre preferatii mei sunt Parazitii (atat ca si grup, cat si individual [nu intelegeti prostii ]), Eminem, DMX, 50Cent si Jay-Z . Quote
Un10n Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 eu ascult manele si nu mi-e rusine s-o spun....ce ati vrea sa zik k ascult simfonica sau plm....sa par si eu intelectual.. SI despre rap sau ce plm e aia ...de canta despre droguri,moarte si injura toate melodia...aia e muzik? numai vorbe si care 90% sunt inuraturi..kkvati pe ea de muzik..sry de expresie Quote
kilovk Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 eu ascult manele si nu mi-e rusine s-o spun....ce ati vrea sa zik k ascult simfonica sau plm....sa par si eu intelectual.. SI despre rap sau ce plm e aia ...de canta despre droguri,moarte si injura toate melodia...aia e muzik? numai vorbe si care 90% sunt inuraturi..kkvati pe ea de muzik..sry de expresieIn mortii matii aia canta despre coruptie,gabori,senatori etc. , lucruri adevarate pe cand analfabetii de ale guta care in afara de lins funduri si cantat "zbieraturi" nu stiu altceva.Ce iti place sa asculti la cacaturile alea de manele ? Ca toata muzica lor e furata de la arabi/greci/sarbi/bulgari .. tot ce vezi e furat ! Quote
loki Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 WAAI NU INCEPETI!!! ca ajunge la gunoi. Ce asculta fiecare si GATA!ne mai cunoastem si noi asa.Mi-ash in ele de stiluri muzicale si echipe de fotbal ca toate dau in aceleasi discutii de cultura utopica. Quote
dany_flood Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 WAAI NU INCEPETI!!! ca ajunge la gunoi. Ce asculta fiecare si GATA!ne mai cunoastem si noi asa.Mi-ash in ele de stiluri muzicale si echipe de fotbal ca toate dau in aceleasi discutii de cultura utopica.vb ta,gusturile nu se discuta Quote
v3ctor Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 In mortii matii aia canta despre coruptie,gabori,senatori etc. , lucruri adevarate pe cand analfabetii de ale guta care in afara de lins funduri si cantat "zbieraturi" nu stiu altceva.Ce iti place sa asculti la cacaturile alea de manele ? Ca toata muzica lor e furata de la arabi/greci/sarbi/bulgari .. tot ce vezi e furat !si care este problema ta daca sunt analfabeti ? le dai cumva tu mancare sa iti pese de ei ? te oblica cineva sa asculti manele ? esti cumva rasist ? ai ceva personal cu mama lui Un10n ? ti-a facut ceva guta vreodata ? nu va inteleg toti va revoltati impotriva manelelor , va inteleg nu va place si gata nu trebuie sa va dati interesanti peste tot , si dupa limbajul pe care il folositi dati dovada a fii de 100 ori mai analfabeti decat orice manelist . Ontopic : ascult orice gen de muzica depinde de calitatea fiecarei melodi ! Quote
Zeus Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 ...muzica pe placul meu http://rapidshare.com/files/114231490/CHiCNCREAM_-__sample_.it Quote
______ Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Rap , Slam(un fel de rap) si The Kelly Familly Quote
Un10n Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 eu ascult manele si nu mi-e rusine s-o spun....ce ati vrea sa zik k ascult simfonica sau plm....sa par si eu intelectual.. SI despre rap sau ce plm e aia ...de canta despre droguri,moarte si injura toate melodia...aia e muzik? numai vorbe si care 90% sunt inuraturi..kkvati pe ea de muzik..sry de expresieIn mortii matii aia canta despre coruptie,gabori,senatori etc. , lucruri adevarate pe cand analfabetii de ale guta care in afara de lins funduri si cantat "zbieraturi" nu stiu altceva.Ce iti place sa asculti la cacaturile alea de manele ? Ca toata muzica lor e furata de la arabi/greci/sarbi/bulgari .. tot ce vezi e furat !tu vorbeste mai frumos ca imi bag eu **** in tine....a..si te crezi si tu smecher ca asculti despre coruptie,gabori,senatori etc. Te crezi mafiot a?si asa..pentru cultura ta generala esti mai analfabet ca mine de 10 ori...atat am avut de zis....sry pt **** Quote
Nalltaroh Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Nu vreti sa terminati cu mizeriile? Fiecare asculta ce vrea [desi nu va suport Un10n].Fuck off Distrugeti topicul.pe cand analfabetii de ale gutaUn10n te crezi Guta? Quote
theee Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 eu ascult rock, manelele numi plac , dar le supor, nu potzi sa-i comentezi unui om ca asculta ceva ce nuti place tie... problema lui, poate nici lui nu-i plac melodiile pe care le asculti tu, dar te suporta, mare lucru shi cu asta desi nu va suport Un10nnu cred k nul suportzi pe el, tu probabil nu suporti muzica pe care o asculta. Quote
darkking Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 oldies ('50-'70), rock, rap (de pe west coast), ambientala Quote
Vhaerun Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Depinde in ce stare sunt . De multe ori ascult doar chillout , alteori rock .Suport orice gen muzical . Quote
Un10n Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Un10n te crezi Guta?nu, nu ma cred guta. vazusi tu p undeva in ce am scris eu k ma cred guta? Quote
mihai.vest Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 cred ca topicul a fost creat cu alt scop: acela de a vedea ce muzica asculta fiecare nu cu scopul de a va lua la cearta!fiecare a spus ce muzica asculta si fiecare are dreptul sa spuna ce parere are despre un anumit gen de muzica.de exemplu eu ascult rap si consider ca unii manelisti chiar dau dovada de incultura... Quote