PetreTerror Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 se stia ( nu se presupunea ) demult ca e apa pe lunase stia de apa in stare solida... Quote
Flubber Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 super sa vedem ce planuri au cei de la N.A.S.A. pe viitor, ''area 52'' pe marte?OFF:@ DIGG:zigardne, on 09/27/2009: "Its always that 1% that gets ya. *****.Wow, that is HUGE... what a find..."katagana, on 09/27/2009: "@adamsors.. the other 1% is made of caramel, chocolate and glucose... LOL... get it, a "Mars" bar.. Ok lame joke..."hahaha Quote
CyberWolf08 Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 (edited) se stia de apa in stare solida...Pai numai de apa in stare solida sa stie pe luna sau marte. In stare lichida se gaseste(probabil) pe Europe si Enceladus. Edited October 2, 2009 by CyberWolf08 Quote
begood Posted October 2, 2009 Author Report Posted October 2, 2009 Pai numai de apa in stare solida sa stie pe luna sau marte. In stare lichida se gaseste(probabil) pe Europe si Enceladus.Poate ne mutam in cativa ani (~20-30) pe Europa, folosind coridoarele gravitationale Mai niste branhii sa-mi creasca si is fericit Quote
daatdraqq Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Poate ne mutam in cativa ani (~20-30)Eu nu ma mut nicaieri ,sa fie clar Quote
begood Posted October 2, 2009 Author Report Posted October 2, 2009 Eu nu ma mut nicaieri ,sa fie clar why is that ? n-ai vrea sa dai fru fru din maini prin oceanul nemarginit al Europei ? Quote
blueangelmnx Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 ar fi prea tare...pacat ca e imposibil...cel putin prin mijloacele actuale Quote
daatdraqq Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 why is that ? n-ai vrea sa dai fru fru din maini prin oceanul nemarginit al Europei ?M-am saturat de carat mobilaaaaaaaaaaa ) Quote
HackKing Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 M-am saturat de carat mobilaaaaaaaaaaa )oohhhh, imi vine randul saptamana viitoare,ma ajuti si pe mine ? Quote
Gugulica Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Eu cred ca ii fake . Dupa ce a retras Obama fondurile pentru NASA , au aparut acuma cu aceste stiri. Quote
daatdraqq Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 oohhhh, imi vine randul saptamana viitoare,ma ajuti si pe mine ?Exista doua reguli de baza ca sa -ti mearga bine :1)Afla din timp cand e de munca in casa( mutat mobila,batut covoare, zugravit...etc) si fa-ti de drum in ziua aia.2)Pune-ti nevasta sa duca gunoiul din prima zi cand ai cunoscut-o. Quote