AhEaD Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 ba e buna tehnica asta cu sfarsitu lumii, sper sa prinda si la pizde...va dati seama, fara chin sa le combini..."vine sfarsitu` lumii, sa nu mor ne-fututa" 1 Quote
SympleBoy22 Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Cu o zi inainte le vezi pe toate infipte in p*la. Quote
xteutzu Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 off : let's go shopping Durex - Sexperimenteazaon : nu stiu daca vine sfarsitul lumii dar nici bine nu o sa ne fie in urmatorii ani... deja anotimpurile numai sunt cum ar trebui sa fie `in special iarna... nu am vazut o zapada calumea de vreo 3-4 ani si se intampla tot mai multe dezastre naturale... eu ma intreb un singur lucru si as vrea sa primesc un raspuns dar pana acum nici o sansa : care este scopul nostru de fapt aici pe pamant? Quote
Guest Praetorian Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Scopul nostru aici, este o vacanta.. Quote
Gonzalez Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Cititi mai bine biblia copii.-Gonzalez Quote
demon_zone Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 biblia de catre cine a fost scrisa? Quote
loki Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 (edited) Cu o zi inainte le vezi pe toate infipte in p*la.in poala lu Mos Craciun.... care stie ca va muri inecat... nu stie daca va muri la polu Sud cu pinguinii sau la polu Nord cu focile.....o sa scriu o carte. Un e-Book. "Mos Craciun Dies Hard V" cu Bruce Lee Willis pe coperta.Gonzales: semnatura ta rulez! (accentul la scripturi pica pe "u" sau pe "i"?) Edited October 3, 2009 by loki Quote
Chipsuletz Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Haide frate!....ce porcarii...iar incepe lumea cu dinastea?...in 2000, vai, toata lumea sfarsitu lumii, in 2012 sf. lumii...ce kkt de aberatii....nu va mai ganditi. Nici unu care moare cu masina maine nu stia ca moare. Murim, murim asta este, se intampla o data si-o data. Quote
wvw Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Am vorbit cu agentul meu de pariuri mai devreme ?i mi-a spus c? 13.11.2026 are o cot? de 1 la 67000. O s? fac o gr?mad? de bani dac? va fi Sfâr?itul Lumii atunci D: Doomsday: The FutureVoi pe ce paria?i? Quote
loki Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Mos Craciun zice ca sa i-o sugi. Renul din dreapta fata randul 2 langa stergatorul de la sanie iese la pensie in august 2027. Quote
demon_zone Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 o sa murim!!defapt,o sa muritieu o sa-mi iau un firewallsi o sa incep sa nu mai detin chestii piratatema fac baiat cumintesi ma duc sa dau un interviu pentru post de mos craciunsi inca cevacare vrea sa-i ia locu lu renu lu lokipaki?Hai ca va dau coduri de metin cq,ce vreti voi + niste bombe nucleare ca sa zicem ca vine apocalipsa pe 30.02.2011pana atunci,imi pun si roti 4x4 la saniehai,Doamne ajuta si v-am limbuit.. Quote
hunter_pass Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Parerea mea e ca orice om rational realizeaza ca 2012 nu e sfarsitul,la fel cum nu a fost in 2000,la fel cum nu a fost in alte 10000 de preziceriPerfect de acord Quote
asu Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Calendarele mayase sau chinezesti se termina in 2012, nokia 1100 sparge banci, gripa porcina aviara, criza mondiala loveste din plin....voi nu ganditi putin?Sthouri din astea sunt inventate atunci cand omul nu mai stie ce sa mai inventeze, dezvolte.Singurul fapt real este ca omenirea a ajuns la epuizarea resurselor intelectuale.Si asta este cel mai grav lucru.Economia mondiala se prabuseste si marii moguli care au facut averi pe acest tip de economie de sute de ani si transmis din generatii in generati inventeaza tot feluri de shmenarii ca voi sa nu va dati seama de adevarata cauza. Quote
loki Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 voi sunteti ratati.In loc sa va traiti copilaria pana in 2012 va supuneti calendarului maias.Ok. Si ala va zice ca teoretic muriti dracului.Ok. Si ce faceti?...va supuneti stressului ca in 2012 vine sfarsitu lumii si veti muri la varsta virginitatii...in loc sa ganditi ca veti trai 50 de ani din sex situri si violence...Mos Craciun exista. Si va muri inecat.PS: a aparut Stargate Universe. Quote
darkking Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 pentru ca Isus Vine !da si el o bere daca tot vine ? Quote
SympleBoy22 Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Traiti-va viata pana vine APOCALIPSA!!! Quote
demon_zone Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Oare o muri inecat? This is the true santa Quote
demon_zone Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 ala nu-i mos craciunne mintide ce are paru negru?unde-s renii?( mos craciun nu exista:laugh: totusi 2012 se leaga pana la urma de mos craciun? Quote
demon_zone Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 okbine ai castigatacuma ai distrus sperantele la 18348 useri de pe rst.Cine o sa le mai dea cadouriinfinesi pana la urma,muriti sau nu? Quote
dragosh1904 Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 okbine ai castigatacuma ai distrus sperantele la 18348 useri de pe rst.Cine o sa le mai dea cadouriinfinesi pana la urma,muriti sau nu?bitches first:D Quote
loki Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 eu zic sa trimiteti MASS pe ym:Cercetatorii britanici au descoperit o eroare in calendarul mayas, datorita faptului ca anul are 360 de zile cele 5 zile pierdute adunate in timp au devenit 3 ani asa ca sfarsitul lumii vine in octombrie 2009, NU IN DECEMBRIE 2012. Nu se stie ziua dar daca nu vreti sa muriti virgine dati-mi un mesaj cu nr de telefon si link la profil Hi5 cu poza. N-aveti inima daca nu dati mai departe...PS si Mos Craciun si-a pierdut aseara virginitatea! Quote