zippy Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 NU prea am citit chiar tot ce ati vorbit despre salvia aia dar eu nu masi baga sa iau multe rahate dalea de la coffe shop...Sincer sa fiu eu fiind in spania unde copilasii de la 13/14 ani o dau deja pe iarba...am ceva experienta in weed daca beau ma imbat repede si nu ma controlez...da cand fumez ma relaxez...Nu va bagati la meth crack sau alte rahate din shopuri bagati iarba normala...Orange weedow sau Long Mary (numele din spania )Sau mai bine polen pur de maria...asta chiar ca e bomba e un fel de ciocolata sau hash (nu stiu cum se zice pe acolo) dar numai din polen:) =Daca vreti sa probati polen luati un grinder din ala pt maria si dupa ce ati trecut pan el cateva grame bune...o sa apara ceva galben...il scobiti si ala e polen bagati intro tigare si fumatil incet Aaa alaltaieri am facut un Cross Joint ia ceva timp pana se face da merita tot timpu EX: YouTube - How to roll the Cross Joint from Pineapple Express Quote
daatdraqq Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Doamne Fereste ,da' ce aveti tata ,aveti probleme ,necazuri ? pffff Mi-ar place sa cred ca e teribilism ,pentru ca altfel e grav Quote
zippy Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Doamne Fereste ,da' ce aveti tata ,aveti probleme ,necazuri ? pffff Mi-ar place sa cred ca e teribilism ,pentru ca altfel e grav Mie mi se pare mai normal sa fumez decat sa beau...peste cativa ani toata lumea o sa fie sparta:))))))Io acuma sant spart Quote
Marian Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Stiu cum e Razi ca tampitu si ai halucinatii!Mie mi se parea ca masinile imi zambesc si blocurile mergeau... Abia cand m-am trezit am realizat ce se intamplase Quote
zippy Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Stiu cum e Razi ca tampitu si ai halucinatii!Mie mi se parea ca masinile imi zambesc si blocurile mergeau... Abia cand m-am trezit am realizat ce se intamplase Asa se intampla prima oara...dupaia e bomba Quote
Cheater Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Lol, halucinatii, n-ai cum sa ai dc de la droguri puternice, cum ar fi meta anfetamina sau lsd-ul (timbre), care lucreaza la sistemul nervos central...In rest pot spune ca economia de piata presupune cerere si oferta, trebuie sa stimulam cererea, so sfatul meu copii "CONSUMATI BOSCHETII", cine vrea am 30 de specii care se gasesc prin parcuri uscate si maruntite, le dau la plic, la super pret 10 ron gramu, dau si la crengutza doar ca nu-s bine uscate, le mai puneti pe calorifer, vand si ziar pt foitza, sa simti plumbu' in plaman!Deci sariti cu oferta ca decartez toate parcurile! Quote
loki Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Copii: NU consumati salvie la plic fucs din raftul de condimente invelita in ziar. Lasa un gust aiurea de tot si n-are nici un efect. Uhh ce fac eu pentru stiinta.... Quote
begood Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Copii: NU consumati salvie la plic fucs din raftul de condimente invelita in ziar. Lasa un gust aiurea de tot si n-are nici un efect. Uhh ce fac eu pentru stiinta....We love daddy Quote