Jump to content
daatdraqq

Stargate Universe

Recommended Posts

Posted

Eu inca mai am sperante, desi am invatat "the hard way" ca totul este shit pana la dovada contrara. Totusi seria are potential. Adica nu mai sunt limitati ca in SGA sau SG-1 la un singur inamic, pot intalni tot felul de extraterestrii sau tehnologii interesante.

Posted

Pai nu s-a sinucis nea caisa ala, guvernatoru parq. Era o spartura intr-o nava de evacuare pe unde pierdeau oxigen si nu se putea inchide dc de pe dinauntru si s-a sacrificat, parca asta in episodu 5, nu mai stiu.

Posted
Pai nu s-a sinucis nea caisa ala, guvernatoru parq. Era o spartura intr-o nava de evacuare pe unde pierdeau oxigen si nu se putea inchide dc de pe dinauntru si s-a sacrificat, parca asta in episodu 5, nu mai stiu.

hmm in ep 1-2 de fapt

Posted (edited)

ca un adevarat fan care vazut tot sg1 si sga si vizioneaza activ sgu

gasit comert tricou DrRush mandru estem (naiba logo ca n-ave fara)

img0643copy.th.jpg

Edited by loki
Posted

Pufff, ce ma oftica se axeaza prea mult pe partea sociala o dau in telenovela...mi-ar placea sa se axeze mai mult pe stiinta...dar sa speram ca e doar in primele episoade...pt cunoasterea si introducerea noilor personaje...kkt

(primele...ca deja e la ep 9...plm...)

Voi ce parere aveti?

Posted

Daca va aduceti aminte si primele episoade din sg1 sunt oarecum plictisitoare .Eu sunt sigur ca se va schimba totul de pe la episodul 20 in sus ;) .Pana atunci am hotarat sa nu ma mai uit la niciun episod ,le strang si ma uit la toate odata ,ma enerveaza sa astept o saptamana pentru un nou episod .

Posted

inca 2 episoade si se face de 1 dvd :D

a vazut cineva Star Treck DS9 ? si ala tot asa incepuse jumate din el erau numa discutii de societate, un fel de telenovela sf cu extraterestrii :D dar mi-a placut si ala...