qbert Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 In lipsa de ocupatie si neaflanduma in pas cu lumea mondena am nimerit aici http://www.ladyroxy.tk/ ,sa nu va mire expresiile de gen "All my Website/Toate Site-urile mele"Cum p**a mea sa vorbeasca despre prostie si ipocrzie asta ma?ps:Cititi versurile de la subsolul paginii Quote
Fitty Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 (edited) HITLAB - PlayerFUTU-I MORTII MA-SII !!!!!!!!!!!!! M-A SURZIT!!!L.E: De ce lumea este atat de rea,Si nu intelege in pula mea,Sa nu se mai bage in viata mea,Sa numai comenteze aiurea despre mine,Ca nu le-am cerut lor nici un ban dar in fine,[B]Asta e romania pe bune,Tara saracilor,tara incultilor,tara ratatilor.[/B] <SA MOARA MA-TA CA NU ESTI INCULTA SI RATATA?>R: Nu m-am gandit sa va jignesc,Dar prea multe pareri care ma uimesc,De la cine vin oare,De la saraci fara bani in buzunare,De la niste pusti labagii,De la niste pustoaice curve,Care sug pula la greu,Ca sa aibe bani de bilet la troleu,Asta e merg mai departe,Dati-va in pula mea la o parte.Intelegeti odata,[B]Ca nu ma intereseaza parea voastra,Viata este a mea,corpul este al meu,pizda este a mea,Daca ma fut este problema mea <ne vezi curiosi? cine te-a intrebat cu ce taran o arzi tu? ... ?>[/B]Apoi de pe YouTube: Hobbies: To sing with Lady Gaga on song in same stage Edited October 13, 2009 by Fitty Quote
Flubber Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 ..... exista si creaturi d-astea?psst: daca tot venii vorba de specimene de genul 'Lady Roxy' cititi Despre curve | Mircea Badea , un post excelent Quote
Flubber Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 mersi flubber placerea a fost de partea mea (si inca este) Quote
HackKing Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Lady Roxy is backMi-ai stricat seara, merci!Ea chiar crede ca este vedeta, nu observa ca lumea o invita la diferite emisiuni doar sa-si bata joc de ea o_O Quote
Ciry Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 hmm era un sqli in hitlab, ii scoate careva mailul ? Quote
nullbyte Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Roxy.Manelista@yahoo.comLady.Roxxy@yahoo.com Quote
whistler Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 nici nu vreau sa ma gandesc la ce trafic i-am facut lu` Roxy azi Quote
loki Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 (edited) le-am testat mai demult, nu sunt astea mailurile inscrise pe hitlab.ptui drace! Credeam ca e deface!http://lady-roxy.weebly.com/mail-lady-roxy.htmlYour messages for Lady Roxy!!! (sa-mi bag pula in mortii tuturor anonimilor care trimit mesaje injurioase si nu au tupeul sa-si puna adresa de mail reala!!!)Auzisem ca lady gaga ar avea cuculet si ea ca fan adevarat... Edited October 14, 2009 by loki Quote
Fitty Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Am spart hitlab si i-am dat lui pax sarcina sa ii scoata nr de tel, IP si id adevarat. Gasiseram ceva cu roxy.alina1 plm... nu mai stiu. Pax, posteaza! Quote
Flubber Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Am spart hitlab si i-am dat lui pax sarcina sa ii scoata nr de tel, IP si id adevarat. Gasiseram ceva cu roxy.alina1 plm... nu mai stiu. Pax, posteaza!De pe blog-ul oficial al lui Pax:un nr de telefon (care nu o sa-l fac public, pt ca apoi o sa si-l schimbe, avem alte planuri cu el xD), un IP…si sa vedem ce mai gasim pe unde mai gasim.well,nu o sa-l faca nimeni public (cred) Quote
Guest Praetorian Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 (edited) Ia sa arunc si eu o privire din nou pe hitlab! Edited October 14, 2009 by Praetorian Quote
Fitty Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Blogul lui Pax si al meu. V = Eu xDTinKode... *Ia Quote
loki Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 eh de ce merge hitlab ca naiba cand merge query... IP era odata 89.47.3.205 (si suna a static) poate apare prin DB. Incercati. Quote
Flubber Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Blogul lui Pax si al meu. V = Eu xDTinKode... *Iaah, ok, scuzele mele atuncip.s.: eu il am deja pretty easyp.s.2: email-ul ei: roxy.alina1@yahoo.com Quote
loki Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 (edited) mai, ultimu stinge lumina sau care e politica? vad ca nu mai are nici situri on si nici cont pe hitlab, acu chiar ca nu mai e nici o distractie... ma asteptam la ceva mai frumos decat distrusu unei distruse... Edited October 14, 2009 by loki Quote
Flubber Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 mai, ultimu stinge lumina sau care e politica? vad ca nu mai are nici situri on si nici cont pe hitlab, acu chiar ca nu mai e nici o distractie... ma asteptam la ceva mai frumos decat distrusu unei distruse...asta e ciudat, nu stiu ce s-a intamplat eu n-am facut nimic...poate a aflat Quote
paxnWo Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Pax Nwo: bunaPax Nwo: scuze de deranjPax Nwo: sunt din partea hitlabPax Nwo: te avem in baza de datePax Nwo: dorim sa iti luam un interview cand ai timproxy.alina1: hai sugi pula dute-n mortii matiPax Nwo: 0735 346 795Pax Nwo: asta e telefonul tau draguto ? Quote
Guest Praetorian Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 a scris corect injuratura, lol =) Quote
loki Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 a scris corect injuratura, lol =)nope. "ma-tii!" Quote
Fitty Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 TinKode fails. Especially @ grammar Quote
Flubber Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 nope. "ma-tii!"si "du-te-n"Numarul ei de telefon: 0735 346 795Proxy Manelista (II) Quote
007m Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Roxy manelista in actiune! | 007m's blogcheck that shit out Quote