Jump to content
.epic

.Epic

Recommended Posts

Posted

Nu la asta m-am referit. Daca ai vazut ca deja este cineva inregistrat cu el, nu crezi ca s-ar crea confuzie intre cele doua nume?

Iar nickname-ul asta este special pentru cei "mai vechi" de pe rst.

Posted
Nu la asta m-am referit. Daca ai vazut ca deja este cineva inregistrat cu el, nu crezi ca s-ar crea confuzie intre cele doua nume?

Iar nickname-ul asta este special pentru cei "mai vechi" de pe rst.

criza de identitate ?

@ .epic Welcome.

Posted
nu crezi ca s-ar crea confuzie intre cele doua nume?

Chiar asta doresc!

Eu sunt cu (dot) in fata, ca altfel nu as fi putut sa ma inregistrez.

Si crezi ca imi pasa daca este special pt cineva sau nu?

Anyway doesn't matter (prea mult offtopic).

Posted

Omg, deci nu stiu care este problema ta!

Nu poti sa taci in banca ta, fara sa faci atata zarva, POT sa ma inregistrez cum vreau eu, nu are nimeni ce sa imi faca.

Off, .EPIC FAIL!

Posted

Bai copile, ma vezi pe mine ca ma agit? Taci in plm si apuca-te sa citesti ce-i pe rst. Din partea mea poti sa te inregistrezi cu ce id vrei, eu doar ti-am zis parerea mea si ca doar staff-ul poate lua o decizie.

Posted

Ma, daca nu te "agiti" de ce naiba te futi aici! :|

Crezi ca stii cine sunt? De ai tupeul sa ma faci copil? Poate sunt mai vechi ca tine pe RST!

Hai ca ma faci sa intru pe redtube, shut up!

Posted

De unde stiu ca esti copil? Din primul tau post.

De unde stiu ca nu esti mai vechi decat mine pe forumul asta? Pentru ca eu stiu RST-ul de cand era in scutece.

Du-te pe redtube...ce sa zic...fiecare cu pasiunile lui. Spor la treaba si bine ai venit pe aici.

Posted (edited)

@demon-zone: Ban pt ce?

@epic: Tu nu esti activ, deci lumea stie ca nu esti tu.

@begood: Ar fi o idee buna cu schimbatul de nick-uri, ma gandesc ca ar fi mai bine .Nemessis, ce spuneti? :))

Edited by .epic
Posted
@demon-zone: Ban pt ce?

@epic: Tu nu esti activ, deci lumea stie ca nu esti tu.

@begood: Ar fi o idee buna cu schimbatul de nick-uri, ma gandesc ca ar fi mai bine .Nemessis, ce spune-ti? :))

invata romaneasca asta frumoasa...spunem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...