colt.1911 Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 mai demult am incercat sa imi clonez sim-ul de la abonamentul cosmote,in ideea ca daca imi pierd originalul sa am o copie.ideea e sa ori sa cumperi un sim card reader/writer,ori sa ti-l faci (eu mi l-as face dar inca n-am gasit un ciuruc de telefon sa-i fur sim-holderu')gasiti tot ce vreti aici: SIM Readerplaca puteti sa o faceti homebrew dintr-o placa breadboard (5 ron)puteti sa gasiti componentele pe adelaida.ropersonal prefer varianta pe rs232 decat cea pe usb pt ca e mai usor de implementat,dar si din cauza ca un controler usb costa (1) si nu prea se gasesc (2)dupa ce faceti rost puteti incerca tutorialul de aici:http://www.kung-foo.com.ar/share/Special_Edition_2002_SIM_Cloning.pdfun reader/writer sim e vreo 50 ron fata de 20-30 cat ajung componentele pt unul homebrewed;simurile simple nu sunt reinscriptibile din cate stiu si va trebuie ori sim+ ori sim-uri blank; trebuie sa stiti un pic de assembler din pacate..ATENTIE! daca clonati o cartela si le bagati pa ambele in telefoane diferite in server la orange,cosmote&shit se va produce o eroare care ba bloca numarul de telefon; asadar se vor bloca ambele cartele si va trebui sa sunati si sa dati cu explicatia bafta la hexperimente Quote
adi003 Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 si daca ar fi 2 telefoane identice? imei identic? Quote
colt.1911 Posted January 5, 2010 Author Report Posted January 5, 2010 si daca ar fi 2 telefoane identice? imei identic?pai asta e mult mai usor de facut.teoretic ar trebui sa se blocheze automat,dar reteaua e mai interesata de sim decat de imei.ai putea sa schimbi imei-ul cu unul al unui prieten si sa-i faci chestii hardcore (gen sa detonezi o bomba :eek:) si l-ar scutura putin mascatii.dar sa nu uitam:schimbarea imei e ilegala (nu stiu daca e si in romania... ) dar merge din cate stiu sa ai telefoane cu acelasi imei. Quote
Android324 Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 interesant...thx...o sa incerc...daca imi iese va anunt Quote
crs12decoder Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 daca tot vbiti de sim reader.. stiti ceva si de vreun cc writer? Quote
colt.1911 Posted January 5, 2010 Author Report Posted January 5, 2010 ok eu iti dau link-ul dar mai departe depinde de tine:http://www.gae.ucm.es/~padilla/extrawork/stripe.html Quote
Fug4ru' Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Sunt pe net de vanzare ... de la 340 de euro in sus depinde de model ...MSR 206 de ex. dar in ro e ilegal sa detii ai vazut cand ii "leaga" p'astia micii pe la TV , una dintre acuzatii e : Detinere de aparatura .... clonarea cardurilor . Aia cu IMEI-u e interesanta ... un link ceva ? cum se face ? Quote
colt.1911 Posted January 7, 2010 Author Report Posted January 7, 2010 Sunt pe net de vanzare ... de la 340 de euro in sus depinde de model ...MSR 206 de ex. dar in ro e ilegal sa detii ai vazut cand ii "leaga" p'astia micii pe la TV ' date=' una dintre acuzatii e : Detinere de aparatura .... clonarea cardurilor . Aia cu IMEI-u e interesanta ... un link ceva ? cum se face ?[/quote']pt fiecare telefon exista tool separat. Quote
kana_bys Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 pentru smartcarduri merge metoda asta?stiti vreo metoda mai simpla decat asta Quote
Shinny Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Eu am vazut sim reader/writer cam la 25 ron deci mai degraba il iei deja facut:). Quote
catalinamerica Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 vreau sa cumpar urgent un msr 206 dar fara sa ma puna sa pun bani la posta sau alte variante aiurea . Quote
Guest vini4p Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 vreau sa cumpar urgent un msr 206 dar fara sa ma puna sa pun bani la posta sau alte variante aiurea .Magnetic Stripe Readers - Credit Card ReadersandMagnetic Stripe Reader/Writer (encoder) Quote
firewind Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 (edited) printcard.ro :: imprimante carduri Magicard, Evolis, Zebra, Fargo, Hi-Ti, imprimare carduri, imprimante carduri pvc, magnetice, smartcard-uri, carduri proximitate, coduri de bare, carduri cu banda magnetica, carduri PVC, cartele, cititoare carduri ma, se gasesc mai multe pe acolo, si-ti da si factura, si garantie.O sa ai nevoie si de soft, recomand Exeba Manufacturer Comm,Smart Card,skimmers,Encoders Edited December 15, 2010 by firewind Quote
Orlandino Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 pe okazii am gasit usb sim reader Sim Card Reader USB - Okazii (50970218)dar writer nu Quote