daatdraqq Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Joc diferite jocuri de noroc online si am observat ca daca joc de acasa ,dupa un anumit ip ,am un ghinion fantastic ceea ce nu se intampla daca joc de la alte ip-uri .E posibil ca anumite ip-uri sa aibe "ghinion" si altele nu ,sau sunt eu paranoia ? Mi se intampla asta de 4 ani nu de ieri . Quote
Nytro Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Daca asta a vrut autorul scriptului da, desi nu cred, poate daca sunt clase diferite de IP-uri, IP-uri de tari diferite, o fi cumva anti-roman. Quote
Cheater Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Ia vezi poate prinzi un proxy cu noroc!Cine stie poate cand vede un ip nou se comporta diferit in ideea ca at cand joci din alta parte, de la un prieten sa il impresionezi cum ca chiar poti scoate bani si sa joace si el...asta e un fel de teorie a conspiratiei jocurilor de noroc Bafta multa! Quote
loki Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 poate calculeaza rata de castig in functie de IP. Am mai observat ca au rata pentru user: joci mai mult, incepi sa ai ghinion. Probabil nu IP-ul e cu ghinion ci doar trebuie schimbat mai des. Quote
Fitty Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 o fi cumva anti-roman.cu siguranta e la cat de banati suntem de peste tot..... Quote
Bebe1911 Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Fitty are dreptate... suntem de cacao in lumea reala si huduiti de toata lumea... acu am ajuns banati aproape peste tot pe internet... Quote
Fitty Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 De aia rootam servere din afara si instalam socks server pe ele Quote