sosetutza Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Cei care aveti cont adsense si il folositi , facetiva un cont nou si veti primi de la google un cupon prin posta in valoare de 280 de lei care ii puteti folosi la google adwords. Ceva in genul din imagine dar in valoare de 280 ron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kabron Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Al meu a ajuns deja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 si al meu a ajuns,dar nu il voi folosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo2323 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 sosetuza faci unele dintre cele mai bune tutoriale ..felicitari si pt keylogger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 si al meu a ajuns e bine ca trimit oamenii rpd:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Am primit si eu...deci sa inteleg ca imi pot folosi cuponul acela ca sa imi fac reclama la site gratis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahbola.bien Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 thanks :confused: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigel_instalatoru Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 e gratis si nu prea ..se percepe o taxa de 20 ron pentru activare din valoarea cuponului, si pentru activarea campaniei mai cer o incarcare a contului de minim 40 ron, daca nu este folosit pana la sf lunii februarie scade valoarea la 210 ron, cuponul este valid numai pentru conturile noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ida Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 pai mi am facut mai inainte cont dar nu a cerut adresa nimica... cum imi trimit ei cuponul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ditzy Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 am primit si eu! dar exista o problema. daca uiti sa te opresti la 280 de ron, o sa iti vina acasa o factura mare cat casa! . am un tovaras care trebuie sa plateasca la google 4000RON .. o suma imensa pentru nimic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...