CrashOverline Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Buna seara! Ma numesc CrashOverline, imi puteti spune Crash, am 16 ani, sunt din rOMANIA , am gasit acest forum acu ceva timp in urma (pe google din cate imi amintesc) am inceput sa citesc, apoi mi-am facut cont, apoi am citit, apoi am ajuns sa postez....aici.Cunostinte...asa si asa, stiu cate putin din fiecare (XSS,RFI,SQLi,LFI,SE)...Bine v-am gasit! Quote
AlStar Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Welcome man!He he..ce multi suntem de 16 ani - putem sa facem o revolta Quote
wvw Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Da, cei de 16 ani,,,, care sunt din rOMANIA boo huu pot s? pun? de o revolt?.Bine ai venit, CRASHoverline. Quote
CrashOverline Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Bine v-am gasit! Multumesc pentru urari Quote
wvw Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 ?i cam ce vrei tu s? înve?i pe forumul RST? Quote
CrashOverline Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 ?i cam ce vrei tu s? înve?i pe forumul RST?Lucruri noi, lucruri pe care unii copii sau adulti nu le stiu.Am descoperit ca exista multe lucruri cu care sa iti omori timpul, in afara de mess, haifaiv, cocalari.....etcVreau sa invat hacking, din cate am citit / auzit stiu ca sunt mai multe categorii (black, white, grey....), as vrea sa invat black hacking, pt ca mi se pare mai usor sa distrugi decat sa creezi.Imi place comunitatea voastra, o voi vizita zilnic Quote
curiosul Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 vrea sa invat black hacking, pt ca mi se pare mai usor sa distrugi decat sa creezi. bine ai venit...bafta la black hacking Quote
vizitatoru123 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Lucruri noi, lucruri pe care unii copii sau adulti nu le stiu.Am descoperit ca exista multe lucruri cu care sa iti omori timpul, in afara de mess, haifaiv, cocalari.....etcVreau sa invat hacking, din cate am citit / auzit stiu ca sunt mai multe categorii (black, white, grey....), as vrea sa invat black hacking, pt ca mi se pare mai usor sa distrugi decat sa creezi.Imi place comunitatea voastra, o voi vizita zilnic Si cum te-ai pregatit tu pentru a incepe sa studiezi arta de hacking ? Quote
CrashOverline Posted February 6, 2010 Author Report Posted February 6, 2010 Si cum te-ai pregatit tu pentru a incepe sa studiezi arta de hacking ?Nu am spus ca m-am pregatit...Citesc diverse forumuri si incerc sa invat cate ceva.Mi-am downloadat cateva tooluri cu care ma joc...(unele nu stiu exact la ce folosesc, adica stiu ceva da nu stiu bine, da oricum le dau eu de capat ), incerc sa invat php (modific scripturile deja facute, asa am invatat si html, mi se pare un mod mai usor , cu timpul il prinzi...)...etcCaut pe cineva care sa imi dea sfaturi, sa ma invete anumite lucruri... Quote
vizitatoru123 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Nu am spus ca m-am pregatit...Citesc diverse forumuri si incerc sa invat cate ceva.Mi-am downloadat cateva tooluri cu care ma joc...(unele nu stiu exact la ce folosesc, adica stiu ceva da nu stiu bine, da oricum le dau eu de capat ), incerc sa invat php (modific scripturile deja facute, asa am invatat si html, mi se pare un mod mai usor , cu timpul il prinzi...)...etcCaut pe cineva care sa imi dea sfaturi, sa ma invete anumite lucruri...Cred ca primul pas in domeniul asta este sa inveti cam cum functioneaza o retea de tip LAN dupacare pe rand cateva softuri si ce fac ele. Eu unu am postat niste videouri daca vrei sa te uiti, dar ai grija ce faci eu am facut aia in reteaua locala si nu am luat precautii sa nu fiu detectat. Quote
CrashOverline Posted February 6, 2010 Author Report Posted February 6, 2010 Cred ca primul pas in domeniul asta este sa inveti cam cum functioneaza o retea de tip LAN dupacare pe rand cateva softuri si ce fac ele. Eu unu am postat niste videouri daca vrei sa te uiti, dar ai grija ce faci eu am facut aia in reteaua locala si nu am luat precautii sa nu fiu detectat.Multumesc pt sfat, ma voi uita si la video-uri, cat despre retea LAN, o sa incerc sa invat :D:D [sunt cam lenes(sunt lent ca un melc, ma doare-n cochilie)]. Quote
Umbre_Online Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Bun venit, vroiam s? te întreb, ce ai înv??at nou în 1 s?pt?mân? de când e?ti în comunitate ? Quote
CrashOverline Posted February 11, 2010 Author Report Posted February 11, 2010 Bun venit, vroiam s? te întreb, ce ai înv??at nou în 1 s?pt?mân? de când e?ti în comunitate ?Eu pe rst sunt de aproape 1 an, de pe vremea cand mergea prima pagina...cand functionau toolurile alea (atunci nu stiam la ce folosesc),am citit aproape zilnic, aici am invatat ce e ala xss, sqli, lfi, cookie, stealer, si multe alte chestii Quote