neost Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Am primit aseara pe mail asta:S-a comunicat astazi pe postul de radio Austria 3!Rug?m transmiteti acest mesaj prietenilor, familiei si persoanelor Dvs. De contact!Fi?i aten?i în urm?toarele zile ?i nu deschide?i nici un e-mail cu Ref. sau cu Anexa: Invitatie = Einladung (mesajul original este in limba german? nota trad.), indiferent de expeditorul mesajului.Este vorba despre un virus care deschide sau aprinde o flac?r? olimpic? ce distruge întregul had disk. Acest Virus poate fi expediat de o cuno?tin?? la care ap?re?i în lista de contacte. De aceea ar trebui s? transmite?i mai departe / da?i forward la toate adresele din lista Dvs. de contacte.Este de preferat s? primi?i acest mesaj de aten?ionare de 25 ori decât s? primi?i primi?i acest un singur mesaj cu acest virus transmis prin e-mail, mesaj pe care s? îl ?i deschide?i.Dac? totu?i primi?i un mesaj cu ref. sau cu anexa EINLADUNG, indiferent de expeditor, NU DESCHIDE?I ACEST MESAJ ?i INCHIDE?I / OPRI?I IMEDIAT CALCULATORUL!Este vorba despre cel mai periculos virus anun?at vreodat? prin CNN.Acest nou virus tocmai a fost descoperit ieri dup?-amiaz? prin intermediul Mc Afee ?i a fost catalogat de c?trebuie MICROSOFT drept cel mai periculos virus care a existat vreodat?.Inc? nu exist? un remediu pentru eliminarea acestui tip de virus.Acest virus atac? ?i distruge Zona Zero (zona de centru) hard-disccului, in care sunt stocate informa?iile vitale ale calculatorului. Rug?m transmite?i acest mesaj tuturor cunoscutilor Dvs!Re?ine?i: Dac? le trimite?i acest mesaj va fi in avantajul nostru, al tuturor. Quote
Krisler12 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 vreau si eu virusul ala il are careva ? Quote
vizitatoru123 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 C'mon be serious trimite-ti mie virusu ala si filmez cum il deschis sa vedem ce face. Da chestiile astea mergeau in antichitate ca si virusul ala de "blocat coolerul" dar acuma e degeaba. Quote
neost Posted February 6, 2010 Author Report Posted February 6, 2010 Win32.Worm.Zimuse.A?Da,sunt doua variante ""Win32/Zimuse.A si Win32/Zimuse.B." Quote
pyth0n3 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Iar daca vreti video aici zimus.7z Quote
p3tru Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 (edited) o da, oooo da, lav that virus...L-as vrea si eu Edited February 6, 2010 by p3tru Quote
Bebe1911 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 pfff...cred ca cel care l-a conceput.. e un geniu Quote
Rockerdish Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Hai ca-mi bag ceva in el Avira e caca nu il descoperise acum 2 saptamani. Acum Urla Quote
jiji Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 daca te increzi doar in antivirus si ai cont si aici... Quote
vizitatoru123 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Eh oricum nu prea vad scopul lui exact. Iti bati joc de alti etc. dar nu cred ca pentru asa ceva ai sparge un calculator... cel putin eu nu as face asa ceva doar sa sterg hardu. Quote
Rockerdish Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 daca te increzi doar in antivirus si ai cont si aici...Cine a zis ca ma cred doar in antivirus ? Aveam si un spyware terminator open dar mi se pare ca face update , si consuma foarte multe resurse. Quote