Nytro Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Am multe dar nu am timp sa le organizez. Se ofera cineva sa i le dau sa le organizeze? Am selectat si eu cateva, oricum nu o sa le pun pe toate, dar nu am timp... Quote
SympleBoy22 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Eu voi face partea de design daca se poate.Voi face coperta si ce mai e pe acolo. Quote
demon_zone Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 (edited) // i was loser Edited April 5, 2010 by demon_zone // i was loser Quote
SympleBoy22 Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Bine,faceti-vo..eu incercam sa ajut. Quote
sosetutza Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Ofer eu host , spatiu si trafic nelimitat...atata doar ca nu putem pune filmulete. Quote
Nytro Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Nu spatiul e problema. Nu avem insa colectia. Eu as avea multe lucruri, dar nu sunt puse pe categorii si multe sunt de slaba calitate sau foarte vechi. Trebuie alese si organizate si asta cere timp. Se ofera cineva sa faca acest lucru pentru nimic? Asa ma gandeam si eu Quote
sosetutza Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Daca imi dai materialele ce le ai pana acum le pot organiza eu. Quote
ronin33dan Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 (edited) """sunt multi care citesc, mai ales cei noi ori cei care au cont, n-au posturi dar ii vezi mereu online. iar cat despre experimentat si descoperit, sunt destui, doar ca n-ai vrea ca altcineva sa se joace cu jucariile tale, nu ?si poate ca spui: atunci daca descoperi lucruri si nu vrei sa le impartasesti, cum o sa ajuti revista ? altele jucarii noi sau care s-au invechit, asa e mereu. """""MARE DREPTATE MAI AI ---- eu pierd nopti intregi numai citind posturile voastre si chiar am trecut de 35de ani....si totusi este destul de citit pe RST !!!!Am si eu vreo 15Gb de eBook si vreo 5 de tutoriale video.Marea majoritate sunt de IT (hard&Soft/ware),Programare,literatura romana si multe altele! Problema este ca sunt gramada si nu pe categorii !!! Uite AICI Edited April 5, 2010 by ronin33dan Quote
Nytro Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Bun, deci ar cam trebui sa ne apucam de treaba. Eu zic sa incepem mai intai enciclopedia, apoi ne ocupam de revista. Cu oameni care se ocupa, in cateva zile enciclopedia ar trebui sa fie gata. Eu insa nu prea am timp, maine voi incepe un proiect care imi va lua ceva timp si pentru care fac ceva bani. Incerc sa va ajut cum pot.Eu am asta: filelist.ro :: Login Uploadata de mine acum ceva tip pe filelist. Cred ca sunt de ajuns pentru inceput.Incepusem categoriile si organizarea:[+] Romana----- Tutoriale/Articole----- Ebooks--------- Programare--------- Hacking ( attack )--------- Securitate--------- Hardware--------- Linux--------- Windows--------- Networking----- Video ( optional )[+] English----- Tutorials/Articles----- Ebooks----- Video ( idem )Cam asa ceva. Quote
sosetutza Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 (edited) Downloadez ce are nytro si vorbesc si cu ronin33dan sa imi dea ce are el si revin cu un post.Dar totusi dupa ce terminam de adunat si organizat o sa facem o pagina web mai simpla sau facem forum? Edited April 6, 2010 by sosetutza Quote
Nytro Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Vedem noi cum. Da, era bine si cu taguri, vor avea taguri, vedem noi. Mai intai sa strangem totul. Daca e, fac eu un script ceva. Quote
sosetutza Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Am downloadat ce ai pus tu pe filelist , acum astept un semn de viata de la ronin33dan . Quote
ronin33dan Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 HAi ca am reusit sa selectez ceva ceva....Acu am vazut si eu @Nytro-file list !!! Le-am descarcat si pe alea !!!@sosetutZa -- cand ai timp intra pe sky , au mai ramas vreo 5 Gb din 14-15 ! Quote
wildchild Posted April 15, 2010 Author Report Posted April 15, 2010 cand aveti toate materialele adunate sa mi le dati sa fac un biblioraft cu thread-urile indexate frumos sub forma de executabil. Quote
spance2life Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Sunt dispus sa contribui si eu cu ce pot, materiale, orice, ar fii frumos sa fie o pagina (enciclopedie.rstcenter.com) unde ar fii puse pe categorii articole, e-book, tutoarile, ceva ca o arhiva frumos administrata Quote
Nytro Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 Da, materiale este, spatiu este, cine sta sa le organizeze in multe categorii?Si trebuie aranjate bine, nu asa, aiurea.In plus, unele se potrivesc la mai multe categorii, ar trebui ca la fiecare articol sa se specifice mai multe categorii... Quote
PuRiCeL Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 ma bag si eu chiar daca-s mai la inceput dar poate ne completam unul pe altul .... distribuiti-mi si mie o sarcina! Quote
spance2life Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Inteleg Nystro cu organizatu ar trebui sa fie o persoana care are cunostinte din multe domenii, eu sunt mai axat doar pe cateva domenii, cum zic ar trebui cineva care este extins in mai multe domenii si sa creezi o schema potrivita in care sa sortam articolele, tutoriale, si toate resursele care se vor pune in enciclopedie. Nystro am adaugat id de la semnatura astept sa te vad on. Quote
phantomas90 Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Eu ma bag, pot sa scriu despre cateva categorii dar poate pot sa va ajut cu documentatie pe ceilalti.Lasati intr-un post cam in ce domenii nu prea exista materiale si poate le gasesc:D Quote
Nytro Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Nu iti trebuie extraordinar de multe cunostinte sa organizezi fisierele, doar ca asta dureaza al dracu de mult, am incercat. Deocamdata ma ocup de revista, daca nu iesi bine, o sa ma ocup si de aceasta enciclopedie. Quote