curiosul Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Pentru a obtine o imagine mai clara adaugati :&feature=related&fmt=18Asadar ar arata cam asa : Cateodate filmuletele vin cu o parte din cod : asa ca adaugati doar ce lipseste : &fmt=18Sper sa fie de folos Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Merge e folositoare smecheria la unele filmulete gen cele unde trebuie sa vezi comenzile ce le scrie autorul si de multe ori te chinui. Quote
CyberWolf08 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Mai simplu: Iti faci account te duci la Account Settings-->Playback Setup--> si selectezi "I have a fast connection. Always play higher-quality video when it's available."http://www.youtube.com/account#playback/quality Quote
LiviuCool Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Interesant. Adaugand si de 10000 de ori " &feature=related&fmt=18 " tot merge... Quote
black_death_c4t Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Click4Tricknu da credite , primul care te ia la morti o sa fiu eu Quote
curiosul Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 Click4Tricknu da credite , primul care te ia la morti o sa fiu euNu inteleg ce vrei sa spui si care ii problema ta ... Quote
black_death_c4t Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 dai click pe link , vezi cine a postat tutorialul si pe ce data , uite aia e problema mea daca nu intelegi ce vreau sa spun inseamna ca esti cretinle : congratz , you're on my shit list le 2 : congratz , you remain on my shit list Quote
curiosul Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 )acuma am vazut..da io am primit tutorialul asta de la altcineva man Nu l-am luat de pe site la tine...pur si simplu mi-a dat acest trick..asta-i tot Ai putea sa verifici ip-urile de pe site la tine..ca n-am intrat niciodata decat azi...cand mi-ai dat llink-ul ala:PSi vorbeste si tu mai frumos omule fara coaie Quote
CyberWolf08 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Dar voi chair va certati din orice...Tricku asta e vechi de la sfarsitu lui 2007 deci nici unul dintre voi nu sunteti sursa originala. Quote
begood Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Dar voi chair va certati din orice...Tricku asta e vechi de la sfarsitu lui 2007 deci nici unul dintre voi nu sunteti sursa originala.pwned. btw true.btw &fmt=18 ; &fmt=6 ; &fmt=22 si poate or mai fi. * &fmt=6 : filmuletul va fi vizionat in format High Quality dar cu sunetul mono, doar 96kbps/s; * &fmt=18 : filmuletul va fi High Quality cu sunet pe doua canale(stereo) la 120kbps/s; * &fmt=22 : cheia magica ce iti permite sa vezi filmul in HD cu sunet la 232kbps/s, stereo.Interfete Web: Youtube &fmt=6 &fmt=18 &fmt=22 Quote
adecapa* Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 dai click pe link , vezi cine a postat tutorialul si pe ce data , uite aia e problema mea daca nu intelegi ce vreau sa spun inseamna ca esti cretinle : congratz , you're on my shit list le 2 : congratz , you remain on my shit list ba bleg, tu folosesti ma conturile de admin pe c4t? da si la al meu un reset ceva, sau schimba-mi parola si da-o pe mess ca nu o mai stiu si nici mailu nu il mai stiua si, oricum, nu e metoda mea, normal asta cu youtubu Quote
loki Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 faza cu fmt=18 era inainte de a-si baga youtube butonul de HD (e un topic despre asta pe undeva pe aici). Sigur nu inseamna acelasi lucru cu HD acum? Pana mea ca oi fi eu baba chioara de la o vreme da pe nici un film de juma de an nu am observat vreo diferenta la fmt. Quote