Moderators Dragos Posted February 15, 2010 Moderators Report Share Posted February 15, 2010 (edited) Am facut SynMail Sender v2.0Si GMAIL-ul..Contact : sters[at]yahoo[dot]comDownload Edited July 5, 2010 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benny_l0ppa Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 presupun ca vrei sa il vinzi , ti-as da ....0 bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Ideea este buna, insa are o mica buba: Spre exemplu banuiesc ca ar fi bun de folosit pentru yahoo(flood) cand persoana e online(e destul de enervant sa iti apara o multime de popup-uri. Dar trimitand doar de la un "expeditor" poate da foarte usor ignore adresei respective de mail.Am facut ceva asemanator in urma cu vreo 2 ani(nu mai am sursa) tot in PHP dar fara sa-i fac un design(lene), executandu-l direct. Singura diferenta era ca la "from" foloseam un fisier .txt plin de mail-uri(lista) alese random de catre script iar mesajul/destinatarul/numarul de mailuri erau scrise direct in cod(nu l-am facut niciodata public deci n-aveam de ce sa-mi pierd timpu').Partea frumoasa era ca daca foloseam @yahoo.com in lista de mail-uri venea direct in Inbox deci victima era fututa la creieri original de tot Acum nu cred ca mai merge faza cu @yahoo(sau mai nou@ymail/@rocketmail). In fine, merita incercat.// Daca e cum zice benny, te-ai chinuit degeaba. Orice amator e in stare sa faca un script de asta in maxim 2 zile(presupunand ca n-are nicio treaba cu PHPu' si se foloseste doar de script-uri de pe net). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted February 15, 2010 Author Moderators Report Share Posted February 15, 2010 Ideea este buna, insa are o mica buba: Spre exemplu banuiesc ca ar fi bun de folosit pentru yahoo(flood) cand persoana e online(e destul de enervant sa iti o multime de popup-uri. Dar trimitand doar de la un "expeditor" poate da foarte usor ignore adresei respective de mail.Am facut ceva asemanator in urma cu vreo 2 ani(nu mai am sursa) tot in PHP dar fara sa-i fac un design(lene), executandu-l direct. Singura diferenta era ca la "from" foloseam un fisier .txt plin de mail-uri(lista) alese random de catre script iar mesajul/destinatarul/numarul de mailuri erau scrise direct in cod(nu l-am facut niciodata public deci n-aveam de ce sa-mi pierd timpu').Partea frumoasa era ca daca foloseam @yahoo.com in lista de mail-uri venea direct in Inbox deci victima era fututa la creieri original de tot Acum nu cred ca mai merge faza cu @yahoo(sau mai nou@ymail/@rocketmail). In fine, merita incercat.// Daca e cum zice benny, te-ai chinuit degeaba. Orice amator e in stare sa faca un script de asta in maxim 2 zile(presupunand ca n-are nicio treaba cu PHPu' si se foloseste doar de script-uri de pe net).ok..bag si optiunea asta .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xakepatop Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Da poate ar trebui sa intelegem ca Synthesis are nevoie de ajutor, vad ca in gmail el primeste mesajul multiplicat. Aricum din 2 imagini nu ne ramine decit sa supunem de ce are nevoie. Ar fi bine ca data viitoare sa fie mai clar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted February 15, 2010 Author Moderators Report Share Posted February 15, 2010 Pun optiunea sa aleaga daca un singur mail sau mai multe mail-uri. Pentru al doilea caz, sa execute cu for. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Poate nu am inteles eu bine dar , benny a pus sms bomber si national si international moka si tu vrei bani pe mail bomber ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted February 15, 2010 Author Moderators Report Share Posted February 15, 2010 (edited) Nu am zis ca vreau bani, il dau gratis http://www.megaupload.com/?d=X5BJ24RM Edited February 15, 2010 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xakepatop Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Synthesis ai inventat apa calda... oricum bravo pentru initiativa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benny_l0ppa Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 ce sa vinzi, foloseste doar mail, stii cate loguri raman doar cand vizitezi macar 1 data un site ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 vezi ca trimite i+1 mail-uri, in rest e ok [se repara destul de usor]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...