CrYsTy4N Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 La ce liceu sa ma duc si eu in Bucuresti ( Sectorul 2-3 ) de mate-info ( nu altceva ).Va rog sa ma ajutati si pe mine cei care aveti experienta..sunt nehotarat...mersi mult.... Quote
edededi Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 un liceu bun de mate info este liceul Cantemir. Dar acum depinde ce intelegi tu prin bun Quote
Marian Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 La ce liceu sa ma duc si eu in Bucuresti ( Sectorul 2-3 ) de mate-info ( nu altceva ).Va rog sa ma ajutati si pe mine cei care aveti experienta..sunt nehotarat...mersi mult....Dar la tine la tzara nu se exista licee?Mate-info? hjj Ar fi o idee.Iti recomand un profil sportiv Quote
nosferatu Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 La ce liceu sa ma duc si eu in Bucuresti ( Sectorul 2-3 ) de mate-info ( nu altceva ).Va rog sa ma ajutati si pe mine cei care aveti experienta..sunt nehotarat...mersi mult....Fiecare aici o sa isi recomande liceul lor, deci...Daca te crezi destul de bun, dute la unul particular. Quote
UNHleaSHD Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 La particular treci foarte usor, prof. de treaba.Dar, iti suna parintii daca, chiulesti si altele.Sedinte f. dese si e cam puscarie...Cum a zis cineva mai sus: Ce intelegi prin liceu bun? Quote
edededi Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 nos , eu nu mi-am recomandat liceul pentru ca sunt la vocational si el a cerut mate info @pax , tu nu esti din cantemir? Quote
SympleBoy22 Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Eu am facut liceul la Costin C. Kiritescu in sectorul 6 la Matematica - Informatica. Quote
CrYsTy4N Posted March 1, 2010 Author Report Posted March 1, 2010 Liceu bun,adica unde sa nu se faca scoala multa,unde sa nu fie puscarie si unde sa fie profesori de treaba. Quote
wvw Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 ?coal? mult?, pu?c?rie, profesori de treab?. Alege 2. Quote