cmiN Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Sa faca cineva rost de numarul de mobil al victimei si de un sms bomber ceva sau 10 sms-uri cat mai rapid trimise de pe moove[dot]ro Quote
demon_zone Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 da, seriossi varamiu aceeasi idee o avutDeci, un nr de Badea, se poate?^^ Quote
HIENA Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 cati ai inceput pana acu sa postati? ca nu prea vad multe comenturi pe acolo ? Quote
SympleBoy22 Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Eu deja am postat ... le accepta destul de repede. Quote
Flubber Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 0740170169nu cred ca il mai are pe asta, din cate stiu l-a schimbat Quote
alex_cismas Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Deci ati facut raid`ul ala?As fi vrut si eu sa ma alatur dar nu am primit nici un pm .... Quote
Guest Nemessis Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Amanati pana maine schimbarea site-urilor. Am motivele mele Quote
Javier Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 As dori sa intru si eu in echipa de distrugatori de visePS:nu sunt lingau,nu sunt pro badea Quote
cmiN Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Oricum nu prea vad cu ce l-ar afecta ... in fiecare zi se adauga o pagina in plus cu sute de comentarii, cu mare noroc de va vedea o schimbare in 2-3 blog-uri, dapai sa-l mai si spam-eze, implicit oftice. oricum ar fi bulaN imens de ar zice ceva despre asta la tv. Quote
hirosima Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 cmiN depinde cate bloguri s-au postat, si au fost acceptate de catre moderatori. Daca au fost cateva sute poate sa insemne ceva, insa cum ai zis si tu sunt sute de comentari care apar in fiecare zi si le pot acoperi pe alte nostre insa daca linkurile sunt semnificative pot fi accesate. Insa ma gandesc ca le pot sterge imediat ce isi dau seama ce se intampla. Quote
SympleBoy22 Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Mie mi-a sters toate commenturile.Lol,nu inteleg de ce Quote
wildchild Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 mie nici nu mi-a dat aprove.si am facut inca o tura de blog-uri cu ip-uri de romania,am lasat sa stocheze pana si cookies numai sa le accepte.eh,nu ne dam batuti! Quote
demon_zone Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 LOOLdc?mie nu, am parca vr-o 4 commenturi si sunt si acceptate:) Quote
wildchild Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 da drecu stie.probabil vazuse ca sunt prea recente.blogurile erau pe cat se poate de nevinovate,la fel si comentariile.altii au scris si prostii si tot le-a dat accept.nu-i bai ca pana la urma tot a da,daca nu,fac rost de bloguri mai vechi de un an :evil: Quote
Jeefo Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Mi-e mi le-a acceptat pe toate si linkurile merg ok. Quote
hirosima Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 si comentarile mele sunt acolo su functioneaza, probabil ca de la o anumita perioada a inceput sa le stearga. Quote
cmiN Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Si mie mi le-a acceptat la inceput ... acum trebuie sa pun capul mai mult la contributie sa para mult mai credibil si valoros. Oricum nu ar fi bine sa schimbam sursele intr-o zi cand are emisiune, vinerea parca nu avea ? Quote
hirosima Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 orcum daca il va afecta, cand are prima emisiune o sa zica ceva de bine pentru RST:) Quote
adonisslanic Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Vreau sa particip la raid Edit: mda acum am vazut ca s-a terminat scuze... Quote
demon_zone Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 de laMandria de a fi liber, dar nu roman.pe linkul TOYOTA | Mircea Badeacu mesajul#276Laur Says:March 8th, 2010 at 10:02 pmDa, buna reclama. Felicitari! Dar unde planuiesti sa rulezi cu masina? Ca mie mila la cat e de noua sa o bagi pe strazi de 4X4.A, si ai grija sa nu dai peste “cetatenii turmentati”.Mandria de a fi liber, dar nu roman.: „Aten?ie, cet??eni turmenta?i!”de laO litera din viata unui cititorpe linkul Blogarul roman | Mircea Badeacu mesajul:#76Ovidiu Says:March 10th, 2010 at 9:55 pmIntradevar, dar daca o ce ai scris tu reprezinta “blogger-ul roman”, inseamna ca eu nu sunt din Romania. Am si eu un amarat de blog si nu prea am timp de el. Initial am vrut sa promovez traditiile si alte genii ale Romaniei, dar de unde timp. Avem guri de hranit, muncind ca sclavii pe un salariu de 2 lei.O litera din viata unui cititorHai, noroc in viata.de laViata unui roman...pe linkul Ce parere aveti despre acest promo? | Mircea Badeacu mesajul:#315Florin Says:March 8th, 2010 at 10:18 pmBine spus Codrin. Ce circ a devenit si Romania asta. Oameni ca acesta ne fac tara de ras, dar ce sa faci cand criza asta ne maninca zilele, iar guvernul Boc face o “laie” (sa o zic pe romana).Uite aici ce fac copii din ziua de azi.Viata unui roman...: Copiii din ziua de azi, viitorul Romaniei. Quote