Jump to content
Guest Nemessis

Incepe raidul

Recommended Posts

Guest Nemessis

Pentru ca sunt prea multi fani ai spagatistului vom recurge la o mica chestie pentru a impiedica in oarecare masura sa se duca vorba prea mult despre ce vom face noi. Postati fiecare dintre voi aici "vreau sa particip la raid" si veti primi prin mesaj privat link de download catre fiserele cu datele atacului.

Initial Pax venise cu o idee total diferita de a mea (acum ideile sunt destul de asemanatoare), asa ca in arhiva pe care o veti downloada o sa gasiti doua versiuni, una scrisa de mine si una scrisa de Pax. Fiecare isi va alege versiunea pe care o considera mai usor de pus la punct si cu sanse mai mari de reusita, scopul si rezultatul fiind oricum aproape identice.

FOARTE IMPORTANT

Dupa ce veti face ceea ce scrie in datele raidului nu treceti la faza finala (modificarile de dupa), decat peste 4-5 zile. O sa va dam noi date "sensibile" care vor avea succes cu siguranta, asa ca nu va grabiti. Este foarte indicat sa folositi un proxy, aol sau php proxy, pentru a va ascunde ip-ul in timpul raidului, pentru ca victima cu siguranta va incerca sa ia masuri legale.

P.S. - nu toata lumea va primi datele raidului si ii rugam pe participantii la acest raid sa nu dea nimanui fisierele primite, altfel sansele de esec vor fi mari. Unii dintre voi vor primi linkul de download mai pe seara pentru ca nu voi fii disponibil la pc intr-un anumit interval de timp.

Raidul va decurge pe durata a cateva zile.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...