Jump to content
wildchild

baiatul cu un creier incredibil

Recommended Posts

Posted (edited)

cand stau sa ma gandesc ca ma certam cu o tipa la filosofie care pretindea ca o sa poata fi inlocuit creierul uman in viitor.eu studiez la faculta AI si nici in 10000000000 de ani nu o sa faca tehnologia ce face bucata aia de 3 pounds de carne

Edited by wildchild
mispelling
Posted

multumesc.

btw eu pot recita primele 200 zecimalele lui pi si a lui sqrt(2) de pe la 13 ani

si primele 1000 numere prime :]

no bullshit.

ps: e imposibil sa nu gasesti un pattern odata ce le-ai retinut.

Posted

@ begood

si pe mine ma fascineaza pi si as vrea sa il invat,insa nu vreau sa il tocesc.am capacitati de memorare foarte bune insa vreau sa fac si eu un pattern logic.tu ai ales "imagini" random?sau ai ales un camp semantic sa zicem si ai asociat tot ce puteai de pe acolo?

Posted (edited)

3.1415926535897932384626433832795028841971693993751058209749

3.141 592 653 58 astea le-am retinut primele, nu mai stiu de unde, cum.

descompun intai zecimalele in grupuri de cate 3/4/5 si incerc sa le retin facand paralele cu numere prime/ compuse din 2 numere prime (produs de 2 numere prime), daca se repeta o anumita chestie gen 999 sau 123, permutari de numere...

odata ce am reusit sa retin o bucata sa zicem de 20 zecimale, faceam aceeasi chestie de mai sus, doar ca in alta ordine, "puneam spatiu" dupa un alt numar de zecimale si le retineam in alta ordine. asta ajuta enorm daca chiar se intampla sa uit un grup.

nu le vad ca pe niste imagini, mai mult ca pe niste "sentimente" ... fiecare numar induce o anumita "micro" stare, un sentiment ce dureaza foarte putin.

poti compara ce experimentez eu cu o imagine ce-ti apare pentru o fractiune de secunda cand inchizi ochii si te gandesti la ceva/cineva anume. doar ca nu e poza.

Edited by begood
Posted (edited)

brilliant.however,asta era stilul tau si meriti credit pentru el.cand am timp o sa gasesc o alta metoda si o sa te anunt :D

si eu ma gandeam la ceva senzatie scurta.ar aparea un lag daca ai vedea pentru fiecare decimala cate o imagine.

:))apropo,cand eram in spania intr-o vara,rula la TV ceva film numit "numbers".nu am avut vreme sa ma uit de cand am venit acasa,insa sunt sigur ca o sa te fascineze.nu dau detalii sa fac spoiling.

Edited by wildchild
Posted (edited)
brilliant.however,asta era stilul tau si meriti credit pentru el.cand am timp o sa gasesc o alta metoda si o sa te anunt :D

chiar te rog, ma fascineaza

//cred ca a ajutat si faptul ca am scris cu pixul/creionul/carioca pe peretele de langa pat toate astea xD (pi -> 1000 zecimale, sqrt(2) -> 1000, sqrt(5) -> 100, etc )

ma fascineaza si numerele in baza 2, dar nu m-am pus sa le retin.

sa nu uit un detaliu esential : fetele is fascinate de toate astea si vor sex nebun dupa ce imi admira peretele xD

Edited by begood
Posted (edited)

3.1415926535

89 79

323

8 46 26

43 3 83

2+7=9 5+0+2

88 41 9 71

69 39 93

7

5 10

etc.

Multe tipare.

Evident, este o metod? personal?.

Human Brain Über Alles

P.S. http://www.ludism.org/mentat/

Mind Performance Hacks: Tips & Tools for Overclocking Your Brain

http://ifile.it/mjip97/mind_performance_hacks_-_ron_hale-evans.chm

Mind Hacks: Tips & Tricks for Using Your Brain

http://ifile.it/uia8pc/0596007795.rar

Edited by wvw
Posted (edited)

despre Lu Chao am auzit,insa era unul cu 100.000 neoficial.sincer,nu am jucat vreodata sah pe bani.e impotriva eticii.daca ai citit Legendele Sahului,inteleptul brahman Sisa a specificat clar de ce sahul nu tolereaza banii ca mijloc de rasplata,astfel,toata stiinta lui cade.ca dovada,chess hustlers.nothing but douchebags!can't believe that money managed to destroy even chess :(

Edited by wildchild