alexu Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 La Familia back with that old good shit ? YouTube - La Familia - "Consecinte" feat. Bibanu & Cedry2k (Official Music Video) Full HD 1080pSuna bine, nu ? Quote
kenny Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Piesa e frumoasa, videoclipu strica."Fratele mai vrea...", care frate ? in videoclip sunt numai tigani, din partea mea sa ramana in puscarie. Quote
Fitty Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 "Cedry2k rupe ..."Mai bine lasa. Nu postez nimic. //Edited. Quote
FlaVirus Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 in videoclip s-au folosit secvente din filmul " eu cand vreau sa fluier fluier " , in rest melodia e frumoasa Quote
N-W-A Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 daca nu ma insel, secventele din video sunt din filmul "eu cand vreau sa fluier fluier". Oricum, la familia face toata melodia. Quote
Flubber Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 ahhh! in sfarsit!pentru Puya fiind "comercial" si "lil wayne style" ii dedic: asta. Iar pentru piese de genul asta, tot respectul, apropo refrenul cam de cacat, in rest bun, gustos, la mai multe Quote
Vlachs Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 refrenu e tare, bibanu isi face treaba, cedra face piesa mai tare da la familia nu mai e si nu o sa mai fie niciodata, sisu are alt stil si suna ok, a evoluat, iar puya e ok cateodata, doar cateodata in rest e prea ... in fine e munca omului, nu cred ca ne permitem sa comentam, totusi cumparam extrem de rar albume Quote
zippy Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 ahhh! in sfarsit!pentru Puya fiind "comercial" si "lil wayne style" ii dedic: asta. Iar pentru piese de genul asta, tot respectul, apropo refrenul cam de cacat, in rest bun, gustos, la mai multe Ce piesa! Dedicat 100% Quote