wildchild Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 De ce nu?)Daca tot se apropie Invierea:>Aia care aveti remuscari puteti sa le impartasiti aici.Nu fac blasfemie!May buddy Christ be with you brothers!Daca va e lene ca si mine sa va treziti de la 7 dimineata sa mergeti la biserica,scuipati aici toate relele care le-ati facut de cand v-ati confesat ultima data.Mah eu vorbesc serios!!!! Quote
StrXt Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 ) Am inceput sa rad cand am vazut numele topicului. Tu esti popa //parintele ? )) Quote
wildchild Posted March 30, 2010 Author Report Posted March 30, 2010 why not?incep eu!am fost desfranat(adica am futut ce am prins),nu am ascultat de parinti (my bad),am mai inflorit(da stiu,sunt gradinar),nu-mi zic rugaciunile(desi am multe dorinte si kinder joy nu le indeplineste pe alea care vreau),cand e sa merg la biserica eu sunt in pat cu o durere de cap de la mahmureala.daca imi mai aduc aminte,mai postez.Domnu cu Mila! Quote
StrXt Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Bravo ma'.. initiativa Mai vrea cineva sa se impartaseasca ? Ca eu mai bine ma trezesc la 7.. Quote
daatdraqq Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Eu poftesc de 2 ani la o vecina ,de fapt sunt doua . Sper sa-mi duc pacatul pana la cap anul asta . In rest ...d-astea marunte. Quote
wildchild Posted March 31, 2010 Author Report Posted March 31, 2010 si acuma un sfat fiule:cheama-le intr-o seara la un Boltz si ai grija sa nu gresesti la calcule.dupa ce le-ai facut muci,treci la buci Quote
SympleBoy22 Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Depinde ce inseamna pacat...Preacurvirea este unul.Daca fumezi si bei e pacat? Quote
wildchild Posted March 31, 2010 Author Report Posted March 31, 2010 cica da deoarece este un viciu.in mod normal te intreaba la spovedanie de asa ceva.sincer acuma,cat de grav este?nu e o crima sa bei si sa fumezi,altii fac crime in serie si tot ii iarta bosu daca le pare rau cu adevarat. Quote
Moderators Dragos Posted March 31, 2010 Moderators Report Posted March 31, 2010 Depinde ce inseamna pacat...Preacurvirea este unul.Daca fumezi si bei e pacat?In Decalog nu zice nimic de fumat si baut.ON: Am furat cookie-uri de Yahoo!, am cont premium pe brazzers, am injurat la meciuri, am poftit si eu la cateva vecine, duminica stau si dorm in loc sa ma duc la biserica, am omorat 1234564 de muste cu pliciul, nu-mi zic rugaciunile inainte sa culc, nu m-am spovedit decat 1 data (la 7-8 ani) in viata mea..maine o sa fie a doua oara.Cred ca asta e tot. Quote
AlStar Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Apropo de spovedanie rara..Anu' trecut ne-a intrebat profu' de religie cand ne-am spovedit ultima oara..unii spuneau anu trecut...in urma cu cateva luni..etcCand a ajuns la mine, zic: - Pai..de vreo 7...8... - ...luni...,zice profu - Nuu...ani.Facu profu o fata..) Quote
Zack Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Sa incep si eu sa ma spovedesc pe rst )- Vara trecuta ma enerva la tara la bunicamea o pisica , am prinso i-am legat o conserva de peste de coada + seminte si zeama de ardei iute la cur si i-am dat drumu in fundatia casei .A doua zi a fost PwNEd:).- Profa de Engleza si aia batjocorita in fiecare zi de scoala.- Bag mana in portofelul lui bunicamea si fur bani pentru tigarii ... Quote
wildchild Posted March 31, 2010 Author Report Posted March 31, 2010 porcule bine macar ca recunosti ca esti un motherfucker :evillaugh: Quote