Jump to content
icebaby

Vand mailuri romanesti

Recommended Posts

Posted (edited)

buna , vand mailuri romanesti 100% scose din baze de date

8 euro / mb

sau toata lista de 50 mb cu 300 euro

pentru negocieri sau mai multe informatii la id magikworld2003

Edited by icebaby
Posted
  sevex said:
on: bine ca nu sunt scoase din p**da ca era nasol...

on: Cred ca aici nu e piata... Ai merita un "ban"...

am mai vazut anunturi cu vanzari de aceea am postat , si totusi daca poti vinde tu mailuri in piata :) si daca nu ai tu treaba cu asa ceva nu stiu de ce te bagi ? iti place sa faci posturi doar sa nu taci ?

Guest Mosad
Posted

parerea mea e ca mailuri romanesti gasesti la orice junk store,sper sa gasesti cumparator

Posted (edited)
  gamer said:
as vrea sa stiu si eu ce faceti cu ele?

pai mailurile romanesti cam pentru reclama se folosesc sa iti promovezi site`ul sau alte produse :P

Edited by icebaby
Posted

domnu yceman , daca te gandesti logic mailurile romanesti sunt yahoo :) ce folosesc romanii ?:))) nu yahoo ?=))) deci da lista de .ro majoritatea sunt yahoo scoase de pe site`ul meu de matrimoniale deci sunt 100% bune si romanesti :)) adica cu "owneri" romani :)

Posted
  icebaby said:
domnu yceman , daca te gandesti logic mailurile romanesti sunt yahoo :) ce folosesc romanii ?:))) nu yahoo ?=))) deci da lista de .ro majoritatea sunt yahoo scoase de pe site`ul meu de matrimoniale deci sunt 100% bune si romanesti :)) adica cu "owneri" romani :)

nu ma refeream la mail`uri.... ziceam ceva gen... vindem id`uri de mess ... daca cumperi 2 ai si 8 id`uri de pitzipoance bune :))