tjt Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Eu propun ca persoanele care cer ceva [ex:tutorial,program,etc] si nu folosesc inainte Search ca sa caute sa vada daca exista sau nu pe forum acel program/tutorial sa primeasca warn sau ban dupa cum considera moderatorii/administratorii...Cel mai bun exemplu ar fi topicul acesta :http://rstcenter.com/forum/21742-cerere-tutorial-sql-injection.rstDesi sunt nenumarate tutoriale pe forum acest utilizator a considerat ca este prea obositor sa foloseasca Search-ul. Quote
prodil89 Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Si deabia dupa ce cauti pe forum si pe google poti sa intrebi ceva.....atunci cand nu iti intra in dovleac...cand nu intelegi deloc. Quote
Nytro Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Buna idee, inca motiv pentru care sa dau warn-uri. Quote
Bebe1911 Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Buna idee, inca motiv pentru care sa dau warn-uri. si tie iti place sa dai..eheee Quote
CODEX Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 ce prpunere ilogica Asta e o regula generala ..logicaam citit de 2 ori sa vad daca bine am inteles ..daca e asa cum cred eu cred ca tu ar trebuii sa dai search inainte .. Quote
wvw Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Testul cu broa?tele este inutil. Un test Google 101 ar fi excelent. [insert details here] Sau ni?te challs de înc?lzire, pe modelul hax.tor. Quote
loki Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 mai si un test de varsta: Indicati pozitia clitorisului in imaginea urmatoare :D Quote
daatdraqq Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 mai si un test de varsta: Indicati pozitia clitorisului in imaginea urmatoare :D)))))) ,e posibil sa dea roade asta ,am un prieten care pe la 17 ani o cauta pe una cu degetul in buric si-si facea probleme ca nu o sa reuseasca sa o dezvirgineze ,ca e prea stramta Quote