yceman Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Putin Microsoft word , niste intrebari gen ce este procesoru , hard`u , monitoru , etc. Primesti diploma ca esti experimentat la informatica. E corect nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 tocmai am facut meditatii pentru bac cu o tipa buna mmmmm...numai la word, powerpoin si access nu ma gandeam... acum astept sa imi zica cat a luat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 tocmai am facut meditatii pentru bac cu o tipa buna mmmmm...numai la word, powerpoin si access nu ma gandeam... acum astept sa imi zica cat a luat...lucky you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuCool Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 tocmai am facut meditatii pentru bac cu o tipa buna mmmmm...numai la word, powerpoin si access nu ma gandeam... acum astept sa imi zica cat a luat...Cam asa ceva! A fost nespus de usor si oricum la noi copiau astia cu stick-urile USB pe rupte ! Eu am luat experimentat (97 din 100)@Birkoff da la ce te puteai astepta de la aceasta proba, sa iti dea programare? Nu avea cum sa dea ceva mai greu ca nici macar nu e Informatica, e T.I.C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 se mai da atestat in liceu? programare, proiect, diploma? Inainte dadeai atestat si nu aveai proba de bac la info acu cum mai e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 @Birkoff da la ce te puteai astepta de la aceasta proba, sa iti dea programare? Nu avea cum sa dea ceva mai greu ca nici macar nu e Informatica, e T.I.C.eu am dat meditatii la tipa nu ea la mine... (ea termina acum clasa 12-a) si azi la 12 are examenul la info... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatu Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 se mai da atestat in liceu? programare, proiect, diploma? Inainte dadeai atestat si nu aveai proba de bac la info acu cum mai e?DaSe da si atestat si bac la infoDin cate am inteles atestatu' e un plus pentru facultate si angajare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) DaSe da si atestat si bac la infoDin cate am inteles atestatu' e un plus pentru facultate si angajarehmm pentru facultate nu cred ca ajuta cu ceva, nu mi-au cerut diploma si nu mi-au oferit nimic pentru ea (bursa sau cazare).la angajare e pentru a demonstra ca esti pe domeniu, daca nu ai fost pe profil si nu ai atestat, se fac niste cursuri (cred ca putina operare) care iti ofera acelasi statut.Posibil bac-ul sa fie simplu, proba fiind in scopul "alfabetizarii". Nu cumva a inceput sa fie materie obligatorie si la alte profile decat informatica? Ca nu-s la curent cu ce au mai schimbat astia.(Hmm - cine naiba mai foloseste Access?)Putin Microsoft word , niste intrebari gen ce este procesoru , hard`u , monitoru , etc. Primesti diploma ca esti experimentat la informatica. E corect nu ? Ala e atestatul. Diploma de bac iti arata doar ca ai terminat liceul, indiferent la ce materii ai dat. Limba straina mai e importanta in facultate, ca acolo materia respectiva e facultativa sau obligatorie in functie de bac. Edited April 23, 2010 by loki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamisto Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) - se da competente digitale - s-a dat deja- atestat - e optional ( ajuta la angajare si nu mai stiu ce cacat )am spart ieri atestatul.ro si atestateinformatica.ro ; Atestatele nu se aflau pana pe serverele respectiva insa am reusit sa fur pana la urma atestatele lor cu ceva noroc. Pacat ca is undele is cam modeste.edit : hmm vad ca, cei de la atestatul.ro si-au dat seama si au sters db-u.- mai e si bac la info pentru cei care au ales optiunea respectiva Edited April 23, 2010 by lamisto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 am luat si eu experimentat la proba asta de cacat...atestatu il fac,desigur.proiectu meu consta intr-o prezentare apartinand de domeniul astronomiei si ceva programare html+php+mysql.prezentarea o realizez in borland c builder(programare c + interfata grafica).pacat de de anu viitor se scoate informatica ca materie.idiots Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 am luat si eu experimentat la proba asta de cacat...atestatu il fac,desigur.proiectu meu consta intr-o prezentare apartinand de domeniul astronomiei si ceva programare html+php+mysql.prezentarea o realizez in borland c builder(programare c + interfata grafica).pacat de de anu viitor se scoate informatica ca materie.idiotspe mn idiotzii abia lunea kre vine m`au programat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strike Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Si inca nu so umplut forum-ul de la Ministerul Invatamantului cu copii inteligenti care se plang ca au luat note mari pe copiat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuCool Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Si inca nu so umplut forum-ul de la Ministerul Invatamantului cu copii inteligenti care se plang ca au luat note mari pe copiat?Ai mare dreptate!Eu am in clasa niste bombe ca nici nu stiau sa faca un nou notepad in care sa isi scrie numele si numarul calculatorului si au luat acelasi punctaj ca cei cu adevarat buni...si cate altele nu mai sunt de zis in legatura cu acest bacalaureat.Cu siguranta proba la limba straina va fi ca si cea de la limba romana si T.I.C. si toti analfabetii si incompetentii vor avea "nivele ridicate de cunostinta" in toate domeniile studiate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 sai ia draku...mai ales pe boul invatamantului...cel mai mare bou..toti fac numa cretinisme... numi dau seama d unde le vin ideile...de la copiii de la 402... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 who care's about chemistry?osca: bio + chimie + fizica, intr-o singura probajeez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 bacu mortilor in gat... mi s`a blocat calculatoru la sfarsit... la 2 nu le-a salvat... la alta sala se resetau calculatoarele..bacu cucului ... bne draqu k am apucat sa salvez ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctorasu Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 cand se da atestatul la info? (am uitat si sa ma interesez:)) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 who care's about chemistry?Who cares about proper English? I don't. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondoi Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 98 din 100...ca sa nu mai zic ca a picat netu de vreo 10 ori...oricum pierdere de timp.cat despre atestat , nici nu stiu in ce consta...vad ca pe profesori nu ii intereseaza,poate ma lamureste cineva de aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 [cde]care'sOMG OMGi'm an idiot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 91 de puncte.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...