linux_terminal Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 (edited) Eu cred ca o sa creasca interesul catre site-urile si forumurile care au ca profil securitatea si vulnerabilitatea pe serverele de pe Internet, eu asa prevad. Voi ce ziceti ??? Edited April 23, 2010 by linux_terminal Quote
hooty Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 pai..eu zic sa dea cineva cati membri noi sunt inregistrati in ultimele doua zile. Quote
sonyx Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 eu spun ca sunteti prea multi care aveti cont de o luna doua si deschideti topicuri de interes national cu intrebari de cacat! Quote
daatdraqq Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 La ora actuala e singurul mod in care poti protesta impotriva sistemului ,e normal sa creasca interesul.Se poarta hackerismul patriotic .Exemplu : ziua mergi si platesti forfetaru' ,injuri printre dinti ,seara intrii pe forum si vezi pe prima pagina a site-ul ministerului de finante "Muie Boc " .Rezultatul : iti creste inima in tine de fericire .E putin dar totusi e ceva ... 1 Quote